kaynakçý menes....kaynaksýz konuþmaz...dedilsiz asla konuçmaz...bu yüzden seviyorum bu çocuðu![]()
kaynakçý menes....kaynaksýz konuþmaz...dedilsiz asla konuçmaz...bu yüzden seviyorum bu çocuðu![]()
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
Ýyi de kardeþim bu ÝDOBÜS bir ÝDO dan bahsediyoruz allah allahhhh, bilgiyi baþtan yanlýþ veriyorsun.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
chatbox da bile yanlýþ yazýyorsun babamýn kel baþýný ütülüyosun.11:29 <M.KÜÇÜK> Ýdýbüs internet çýktýsýný konuya attým bakýn bakalým neyle geliyormuþuz ve nereye iniyormuþuz.
11:30 <M.KÜÇÜK> Ýdobüs.
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
eli sopalý gelecek sen hiç merak etme![]()
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
Kanka sembolik olarak tazesinden kestane þekeri ama sakýn çok alma, bir iki tane olsa yeter adet olarak yani.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
haydi batan geminin mallarý bunlarrr,yetiþen yiyorrr
Ýki þiþ kebap yiyeceðizBursadan kalk Ýstanbula git, kestane þekeri götür...Evde otursak daha masrafsýzdý anasýný satim.![]()
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.