Keþke NRT binasýndada bir tane olsaydý. Oradan canlý yayýn görüntüsünü buraya link eklenir, hiç deðilse Nizibimizi farklý bir kaç noktadan canlý izleme olanaðýmýz olurdu. NRT yekilileri sanýrým bu duruma sessiz kalmayacaklardýr
Keþke NRT binasýndada bir tane olsaydý. Oradan canlý yayýn görüntüsünü buraya link eklenir, hiç deðilse Nizibimizi farklý bir kaç noktadan canlý izleme olanaðýmýz olurdu. NRT yekilileri sanýrým bu duruma sessiz kalmayacaklardýr
'Bir dosttan tek bir gül ve güzel bir sözü ben onunlayken almayý,
öldükten sonraki bir kamyon dolusu çiçeðe tercih ederim'
kamera için teþekkür ederim.kameranýn açýk olduðu saatleri yazarmýsýnýz.
cokkk güzel olmus yapantan ALLAH razý olsun basarýlarýnýzýn devamý dilerim
Çok iyi Bir düþünce... Emegi geçen Herkese sonsuz Sevgi Ve Saygýlar olsun....
arkadaslar öncelikle admin arkadasa herkes gibi bende tesekkür ediyorum bu imkani sundugu icin.okudumda cogu arkadaslar bende dahil bu görüntülerle nizipteymisiz gibiyiz diyoruz nizipe olan hasretligimizi peki neden bilgisayarin kücücük ekranlarinda gideriyoruz nizipteymisiz gibi hissedelim diyoruzda peki neden gercekten nizipe gitmiyoruz. ben almanyadayim bu aksam her zamankinden daha cok özledim nizipi seytan diyor bin sabah bir ucaga paramis ismis okulmus herseyi bir dakikada bitir nizipe gel neden yapmiyoruz bu saydiklarim yani is para okul vs. güzel nizibimizde yokmu sanki. gelin yarin birdaha hic ayrilmamak üzere herseyi geride birakip nizipe gidelim
özledim ben
nohut dürümünü özledim
sokakta sebzecinin domates biber patlican diye bagirmasini özledim
fistik tarlasinda fistik toplamasini
fistigin elime yapisan sakizini özledim
nizipin tasini topragini özledim
ben NIZIP i özledim... selam millet
Hacým ellerinize saðlýk ALLAH senden ve emeði geçenlerden razý olsun.
Mehmet en üstte canlý yayýn diye bir link var oraya týklayacan veya http://www.nizip.com/ekler/canli_cami.htm
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
sesin de gelmesi mükemmel olacak memleket dýþýnda iken özlediðimizde bakýyoruz keþke sesi de gelse diyoruz þu memleketimin araba kornalarýnýn sesini dinlesek diyoruz bak sanki beni duydunuz da hemen yaptýnýnýz allah razý olsun
emin sesi yaptýk fakat çok parazitli gidiyor ve görüntününde kalitesinin düþmesine neden oluyor. Belki mikrofon çok hassas bilemiyorum. Çözebilirsek onuda yaparýz Ýnþ..
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
arkadaslar kamera cok güzel olmus sesde cikacak denildi ama ses falan yok bende acaba sorun benim bilgisayarimdami diyorum yoksa daha ses düzeni kurulmadimi lütfen bununla ilgili bana bir bilgi verirseniz sevinirim ilgilerinize simdiden tesekürler
selam ben faruk berlinden nizipi izliyorum buna yapan dan allha razi olsun