Nizip'li yazilmaz Nizipli olmali!
Nizip'li yazilmaz Nizipli olmali!
Yapmis oldugunuz 5237 sayili TCK 125-131, CMUK 344/5 ve TCK 525 geregi manevi tazminat talebiyle, tazyike yasal hakkim mahfuzdur.
sanki yeni duruyor afiþlere baktýkca, inþallah nizipte muzesi olur...
Þimdi mail attým inþaalah hayýrlý sonuç çýkar. Baþvuru Tarihi: 07.01.2010 / Baþvuru Sayýsý:10808
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
mahmut abii e mail adresini verebilirmisiniz? bende atayým belki yurtdýþý daha agýrlýk basar![]()
imzamdaki linke týkla.
Bu arada afiþler geldi arkadaþlar, birkaç tane alýp iþlek yerlere sizde yapýþtýrýn lütfen.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
abi benim iþyerim iþlek hareketli bir yerde.nasýl temin ederim bu afiþleri.elime geçerse ben dükkanýn camlarýna asarým.
Sanayinin belirli bölgelerine afiþler yapýþtýrýldý.
Yüzde yüz TÜRK olduðun gün cihan senindir
Hüseyin Nihal ATSIZ
Saygý Deðer Kültür Bakanýmýz ;
Bizler Nizip Halký olarak bir kaç hafta önce gün ýþýðýna çýkan M.S. 400 yýllarýna ait Bizans mozaiklerinin þehrimizde kalmasý için sizin desteklerinizi bekliyoruz.
Zira bundan önce 2000 yýlý baþlarýnda baraj sularý altýnda kalmaktan son anda kurtarýlan Zeugma mozaiklerinin de yerin yani Nizip te sergilenmesini çok arzu ettik ancak bunu baþaramadýk, ama bu defa sizlerinde yüksek katkýlarýnýzla bu evlerimizin altýndan adeta fýþkýran tarihi deðerleri hiç bir yere yollamak istemiyoruz ve þehrimizde kalmasýný arzu ediyoruz.
Yüksek katkýlarýnýzý bekliyoruz.
Zira batý da her þey ( yani Avrupa da ve hatta Türkiye'mizin de batý þehirlerin de ) olduðu yerde sergileniyor veya asgari olarak bu temin ediliyor, ama biz Zeugma da bu þansýmýzý vilayetimize kaptýrdýk, kaptýrdýk diyoruz çünkü elimizden ve gönlümüzden zorla koparýlarak alýndýðýna inanýyoruz.
Lütfen Sayýn Bakanýmýz bu konuyla ilgilenirseniz çok memnun oluruz.
Eðer bu konuda bizlere yardýmcý olursanýz Nizip halký sizi tarih boyunca minnetle anacaktýr.
Saygýlarýmýzla .
Mehmet AKIN
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Arkadaþlar ben de az önce Kültür Bakanýna hitaben yazdým ve yolladým çok basit , sizden ricamýz hemen herkes elinin ve dilinin döndüðü kadarý ile girip tek satýr da olsa , ama tek tek yazalým ve kamuoyu oluþturalým, lütfen kopyala yapýþtýr yapmayalým mümkünse hepimiz tek tek yazalým ve sesimiz gür çýksýn .
Valla mozaiklerin sayýsý arttýkça atlayýp Nizip gelesim geliy haa. Çok heyecalanýyorum . ve bu konuda Admin adaþýmýzn heyecanýný anlýyorum ve ona katýlýyorum.
Nizipli olunmaz Nizipli doðulur.
Kalýn saðlýcakla.
Bir de benim ricam bu açýlmýþ konu baþlýðýnýn altýna cývýk þeyler yazýp sulandýrmayalým, adminden ricam bu tür yazýlarý ayýklayalým , burada çok ciddi bir konu hakkýnda tüm dünyada bir kamuoyu oluþturulmaya çalýþýyor ama bazý arkadaþlarýmýz iþin içine espri anlayýþýda katýyorlar bence bu pek hoþ olmuyor, bunlarý baþka bir bölüm açýp orada kendi aramýz da yazsak çok daha iyi olur kanaatindeyim.
makin
Oktay merakla seni bekliyorum, bir an önce Ýstanbul'a o afisleri yetiþtir.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Ben de biraz önce 12999 baþvuru sayýsý ile yaptým baþvurumu. Bir de Hürriyet'ten Doðan Hýzlan Beyefendiye yazdým. Ýnþallah katkýda bulunurlar.
Ankaradaki niziplilerden haber yok onlara bir ulaþma imkaný yokmu özellikle afiþleri sergiletebilecegimiz birileri selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Abi örnek orada. Bir matbaaya götür bassýnlar.
Ýstersen daha büyüyðünü mail atayým, istersen benzer bi tane sen hazýrlat.
Benim elimde afiþ az kaldý.
Arkadaþlar, bildiðiniz internet sitelerine, gazetelere, köþe yazarlarýna, kurumlara mail atabilir. Þahsen tanýdýklarýnýza veya arkadaþlarýna söyleyip tlf trafiði yapabilirsiniz.
Kamunun ilgisi acilen buraya çekilmeli.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Mehmet bana emaille gönder bu afiþi, yaptýrayým,
muslumakpek@lojistikturizm.com
muslumakpek@hotmail.com
Afiþleri basýma verdim, akþama alacaðým