10 Liracýk mý?.. Biz de 100 dolar isteriz!.. Benim kýzýmýn baþý kel mi?.Þimdi Bursa'da iþyerindeyim buradadaki arkadaþlar da hafta sonu Ýstanbul'a gideceðimi biliyorlardý, gelir gelmez nasýl geçti diye sordular. O bitmez tükenmez dostluðu nasýl anlatayým ki,yýllardýr görmediðim ve görmeyide arzu ettiðim sevgili Admin'i yýllar sonra kucaklamaktan son derece mutluyum, beyefendi insan Kasým'la tanýþtýk.Merter'de Admine bir hýrka alýþýmz vardý görmeye deðer,biz ne kadar açýk tonlarý göstersek alý, moru, kýrmýzýsý, pempesi. O! habire gidip gidip nerde siyah koyu renk varsa ona sarýlýyor dönüp sonrada bana niye ben senmiyim diyor.Öyle ya nede olsa Bursa'da oturuyoruz bir kerede pembe tiþort giydik ya. sonra (Polen) Mahmut abininin eþinin o þahane yemekleri anlatýlmaz tadýlýr. Oktayýn muhteþem misavirperverliði,Osmanýn güleryüzü ha bu arada en iyi fýkra anlatan yarýþmasý 10 oyla ben seçildim ve sevgili Osman'dan gömlek parasýný aldým.Aslýnda kendisi vakko'dan gömlek alacaktý ama sezon sonu indirim den parasýný verdi, bende o parayý Hidayetin'in kýzýna bayram harçlýðý verdim.Sonra müslüm abi bize lojistik turizim'den yani kendi firmasýndan kýlimalý lüks bir araç tahsis etti söför bizi sabaha kadar gezdirdi.neresimi Eyüp Sultan, Feshane, Sultan Ahmet,Ayasofya. sonra gecenin üçünde Eminönün de boðaz manzaralý balýk ekmek yedik ben çeyrek ekmek yedim sonrada niye yarým yemedim diye piþman oldum o kadar lezzetliydi. Biz Mahmut abiyle saat 3,5' ta Merter de indik kalanlar Güngörene çay içmeye deyip ciðer dürümü götürmeye gittiler.Yaný benim için bu hafta sonu 2009'un hitiydi.Kusur ettiysek affola.gelmeyen çok þey kaçýrdý,emeði geçen herkese çok teþekkürler bir dahaki seneye ömrümüz olursa bir kaç arkadaþ orgenize edelim de daha büyük bir organizasyon olsun.Baharda Bursaya gelmek isterseniz ki mutlaka beklerim, herkesi evimde aðýrlamaktan büyük onur duyarým.Ýyiki varsýn Admin,iyiki varsýn Nizip.Com beni bu güzel insanlarla tanýþtýrdýðýnýz için size teþekkür ederim.Abicim sen anladýn..anladýn sen!!..