Müslüm ammi ve Rarhan içinmi.selamlar
Müslüm ammi ve Rarhan içinmi.selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
Ramazan hayýrdýr 23 Nisanda ne var Bursada, yoksa geziyi önemi aldýk.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
ramo döverim bak sabah sabah ayran delisi þakadanda anlamýyorsun.selamlar
Hiç mühim deðil kardeþim,hafta sonu hanýmý anasýna gönderiyorum,yediðimize,içtiðimize razý olan fakirhanemize tenezül eden buyursun gelsin.
Deðirmen suya gitmiþ de þakþakýsýnýn mý peþine düþcez,hem sonra misafir gelir rýskýda beraber gelir,kim gelirse baþýmýzýn üstünde yeri var.
Konu M.KÜÇÜK tarafýndan (21.04.09 Saat 08:49 ) deðiþtirilmiþtir.
Mahmut gece hepimiz senin evdemi kalacaðýz, koðuþ gibi yani.
lütfen ramazaný yanýma koyun,hehheeeeeeeeeeeeeee.selamlar
23 Nisan'da Gönen de 3 günlük bi egitim proðramým var..hani gitmiþken yol üstünde gardaþýmýn da bi çayýný içim diyorum..2-3 mayýs proðramý aynen devam..yani bir hafta sonra gene ayný yollardan geçecem..bu arada bizim metro inceleme planýmýz 30 nisana alýndý..Mahmut istanbul ekibi gelene kadar 2 gün 5 kiþi sendeyiz ona göre))) ...mahsun haklý...iþkenceye tam gaz
))
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
Ramazan Abi bunun rövanþý fena olur gibime giliyor...![]()
''Cennet Cennet Dedikleri Bir Kaç Köþkle Bir Kaç Huri Ýsteyene Ver Onlarý Bana Seni Gerek Seni"
Yandýk ben Mahmudun evinde kalmam, bunlar erkenden gidip gör bize ne tuzaklar hazýrlayacaklar.
Müslüm ammide gelir kalýrsa metro incelemesine bende gelirim,kapalý metrolarý çok severim,Ramazan baba 23 nisanda bekliyoruz bak patlýcan da var yemegin yanýnda.
Bizi onurlandýrýp geleceginiz için minnettarým.Selamlar
Valla benim evim 2 , 3 mayýsta gelen herkese açýk ondan öncesine ve sonrasýna söz veremem çünkü bende ikiz var kimse bizi bir günden fazla kabul etmiyor birde haným ve ben iþteyken çocuklarýn dadýsý çocuklarla birlikte evde kalýyor o yüzden yani artýk kusura bakmassýnýz deðilmi.
Müslüm baba cumartesi bizim evde kalacaz tedaþýn lojmaný derya deniz!!!! 2+1 artýk yerlerde debelenir durusunuz. Önden gelen yer kapar ona göre.
Mahmut bana özelden en güzel yeri yaz, erkenden gelip orayý kapayým.
Deniz manzaralý bir oda isterim ben.