Kanalizasyon ve su þebekeleri yapýldý olarak biliyorum.
Birkaç aydýr da kilit taþý döþeniyor.
Kanalizasyon ve su þebekeleri yapýldý olarak biliyorum.
Birkaç aydýr da kilit taþý döþeniyor.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Nizip çayý temizlenip düzenlenmedikçe Akçakent estarlý havasýný gelmez.Selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Nizip çayý için henüz kimse kýlýný kýpýrdatmýyor, hazýr seçimler yaklaþmýþken bir þeyler yaptýrýlabilirdi.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Süleyman Demirel yýllar önce seçim vaatlerinde bazý ilçeleri il yapma sözü verir ve üstüne basa basa bunun altýný çizin der.Bir seçim geçer týk yok,ikinci seçimde ayný ilçelere ayný vaatleri verir yine altýný çizin der seçim biter yine bir þey yok.Ýlçelerin temsilcileri kalkar Demireli ziyerete gider,sayýn baþbakaným iki seçimdir ilçelerimizi il yapma sözü verdiniz hatta bunun altýný çizin dediniz ama hala ortada hiç bir þey yok derler.Muhteþem Süleymandan ona yakýþan muhteþem bir cevap gelir; þimdide üstünü çizin.Sanýrým Nizip çayýnýnda üstünü çizeceðiz,Nizipte elbette hizmet,yatýrým olmuþtur ama iki dönemdir AKP iktidar sayýn SARI'sa vekil þimdi çok az kimseye nasip olan 3. defa seçilme þansýna sahip.Bu iþ bu sefer de olmassa bir daha sittiyn sene olmaz kanýmca.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Akçakent hala köy olduðundan yerel seçimlerde belediye baþkanlýðý için oy veremiyorlar yani Akçakent'e ihtiyaçlarý yok, ama bu seçimlerde biraz ihtiyaçlarý var, üstüne gidilse belki bir þeyler olabilir.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE