Pala abim olurmu öyle þey biz sizin gibi abilerimizn öðrencisiyiz :-))
Pala abim olurmu öyle þey biz sizin gibi abilerimizn öðrencisiyiz :-))
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
ya tamam da metal tecrübe edindinmi hiç onu merak ettim bak öðrenci olmak yetmiyor bence![]()
ÖÐR. GÖR. TUNCAY ÇELÝK
GÜMÜÞHANE ÜNÝVERSÝTESÝ
ÝRFAN CAN KÖSE MYO
Yaa ayýpsýn senbaþkaným, pala abimizin yanýnda staj yapýyoruz, hem teorik hem pratik iþi sýký tutuyoruz yani,
ama seni kestiremedim evlimi bekarmýsýn ???
Ya Olduðun Gibi Görün...
alýntý:
"quote" pala demiþki:
Sevgili Metal, sen genede kimsenin gazýna gelme, büyük konuþma istersen, bak zamaný gelince elin kýzý seni pers ederse elaleme rezil olursun ona göre !!!
Pala abi ne yaptýn ya.
Tecrübeleri konuþturur gibi söylemiþsin)))))))))))))))))
öðrenciyim desem yeterli olur mu?)
ÖÐR. GÖR. TUNCAY ÇELÝK
GÜMÜÞHANE ÜNÝVERSÝTESÝ
ÝRFAN CAN KÖSE MYO
Yani bekar,
o zaman senin için þimdilik karar vermeyelim...:-))
ama gönlümüz inþallah herif gibi heriflerden olmndan yana:-))
Ya Olduðun Gibi Görün...
Aman Hocam, bizi aleme madara etme. Biz soyadýmýza layýk olmaya çalýþýrken, bu konuya da nerden bulaþtýmki !!!!.
Pala kardeþsana güveniyorum ve neyi nerde ne zaman
söyleyeceðini ,Allah'ýn izniyle bilirsin.Selam ve dua ile......
Karanlýk gecelerin nurlu sabahý
Fecrisadýk sen beni dinlersen bu günlerde pala'ya fazla yaklaþma.
Çünkü Geyikte, duruþmasý var onun. Sonra senide alýrlar içeriye haberin olsun.
Hocam bu gidiþle bence sende benle beraber bireciðe doðru gelecen :-))
Ya Olduðun Gibi Görün...
<div id="t2" class="spThemeBlock1_ml" style="display: block" <div class="spThemeBlock1_mr" <div class="spThemeBlock1_content" <table border="0" cellspacing="0" cellpadding="1" width="100%" <tbody <tr <td class="tSubTitle" align="center" valign="top" </td <td class="tSubTitle" align="center" valign="top" </td <td class="tSubTitle" align="center" valign="top" </td <td class="tSubTitle" align="center" valign="top" </td </tr <tr class="tCellAlt1" <td align="center" valign="middle" mert yakar</td <td align="center" valign="middle" </td </tr <tr class="tCellAlt2" <td align="center" valign="middle" kkasim</td <td align="center" valign="middle" </td <td align="center" valign="middle"
</td <td width="100" align="center" valign="middle"
</td </tr </tbody </table </div </div </div <div class="spThemeBlock1_bl" <div class="spThemeBlock1_br" <div class="spThemeBlock1_bc" Hayýrdýr Ýnþaallah saat daha 02:15 sitede kuþ muþ kalmamýþ biri tüylerinizi mi yoldu yoksa Allah esirgesin ne oldu acaba?
Yoksa sizin gece kuþu muhabbetiniz bana diploma verene kadarmýydý, yahu biz iki gece görünmedik onda da birinde Nizip dýþýndaydýk birinde de kolumuzda iðne takýlýydý hemen diplomayý alnýmýzýn ortasýna yapýþtýrdýnýz Allah Allah, </div </div </div
Ýslam'ý kurtarmayý býrakýn, Ýslam'la kurtulmaya bakýn.
Haa unutmuþum siz Bireciðe doðru yol almakla meþgulsünüz tamaam...
ama gerek yok ki caným Bireciðe falan gitmenize benim bir söz etmiþliðim yok... gelin arkadaþlar gelin rahatça dolaþýn siz olmadan olmuyor, gelin siz gelin...
Ýslam'ý kurtarmayý býrakýn, Ýslam'la kurtulmaya bakýn.
Elektrik kesintisinden kaynaklanan ayrýlýktan dolayý, tedaþ özür diler.
Metalim ifadelere dikkat.
Serbest dolaþýn, rahat olun gibi ifadelerin altýnda yatan manaya dikkat lüften.
eee teþekkürler metal istediðin tipte biri olmaya çalýþacam
bu arada hocam neden olmasýn sizin gibi olmak ama biraz zor gibi geldi bana
ÖÐR. GÖR. TUNCAY ÇELÝK
GÜMÜÞHANE ÜNÝVERSÝTESÝ
ÝRFAN CAN KÖSE MYO