esera79 sizinle tartýþmak istemem. benim ne demek istedðimi anlamýþ olmanýz gerek. Konun baþlýðý mesaj kirliliði 4.sayfa msj var ve bi tanesi konun içeriðni yansýtmýyor. herkes konu için bir msj yazsa ki bizim okadar yazan üyemiz yok.
Konu HakanSahin tarafýndan (27.10.07 Saat 07:52 ) deðiþtirilmiþtir.
SIKINTI YARATMA...!
Abi Siz öyle Diyorsunu Ama Sizde Cevap Yaziyorsunuz Eger Bu Konuyu Baykot Ediyorsaniz Mesja cvp Yazmayarak Gösterebilirsiniz ...
Made Ýn NizipLi
ben hiçbirþeyi asla boykot etmem. bütün üyelerin konularýna msjýna saygý duyarým. Amacýný aþmýþ konularý göz önünde tutmak bir fayda saðlayacaðýný umut etmiyorum.
SIKINTI YARATMA...!
Abi Böyle Konular Güncel Kalmaliki Yeni Gelen üyeler Görsün Diye Yoksa Baþka Bir Amaç Tasimamaktadir
Made Ýn NizipLi
ayrýca hakanþahin'e þunuda söylemek istiyorum bu konuyu açtýgýmda konu baþlýgý sadece bu kadarda olmaz dý yani farkýndaysanýz ben burda fazla gereksiz yere konu açýlmasýndan þikayetçiydim kendini akýllý sanan bir arkadaþ konunun içerigini anlamadan bide baþlýga mesaj kirliligi diye yazmýþ benim derdim mesaj degil konu bilginize
Canýmsýn ben konuyu baþtan sona okudum ve bu kanýya vardým. Ýçinde bir tane yeni üye yok hep eski üyeler. biz bu konularý defalarca masaya yatýrdýk ve hiç bir sonuç elde edemedik. kimisi sesli chat istedi kimisi baþka biþiy.
Defalarcada gündeme gelse boþ. Forum sitesi kimin ne istediðini anlamak çok zor. mesaj kirliðini düþünmektense nizip.com faydalý nizip kültürü nizip nostaljisi yaþatan þeylerle uðraþmak burda geçen zaman için en hayýrlýsýdýr. yýllar sonra birgün nizip.com a girdiðinde vay be ne günlerdi neler yaðmýþýsýz desen fena mý olur.
SIKINTI YARATMA...!
abý umut saglamaz hem guncel tutuyorlarmýs bunu yený uyeler içinmiþ yeni gelen uye ýlk geldýgýnde bu konuyu girerse ilk gýrýsýnde dýyo bu ne ya konuya bak býr kaç kiþi 4-5 sayfa msj yazmýs acaba amaçlarý ne dýyecek tabý bunu arkadaslara sormak lazým amacýnýz ne dýye ama?
MEHMET SEN KIDEMLÝ ÜYESÝN SEN BURDAKÝ MESAJLARI TEMÝZLERSÝN ÞÝMDÝ![]()
Made Ýn NizipLi
temzýlayýp temýzlemem sana dusmez merak etme gerek duyarsak elbet temýzlenýr
ezbere konuþmayýn isterseniz nizip comda siz yokken ben vardým kardeþim adminimizine o zamanlar yardýmcý oldum nizip com adýna daha fazla birþeyler olsun diye benim burdaki çabam gereksiz konular açmak yerine daha az görüntü kirliligiyle dafa fazla niziple ilgili bilgiler olmasýdýr çabamda bundandýr.