Semperim de ciddiye almýþ..... Asýl doktorluk olan kendisi.... Sorsana kendisine þimdiye kadar nerdeymiþ...?
Semperim de ciddiye almýþ..... Asýl doktorluk olan kendisi.... Sorsana kendisine þimdiye kadar nerdeymiþ...?
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
Huzeyfe iþte bak üyelerle tanýþmamanýn cezasý olarak semperi yanlýþ ifade etmiþsin çünkü.
SEMPER = EN EÞRAF (kendisi öðütlerden olurda, yani eþraftan tiny_mce/plugins/emotions/images/smiley-tongue-out[/IMG] ).
alýntý:
"quote" coskun demiþki:
Huzeyfe iþte bak üyelerle tanýþmamanýn cezasý olarak semperi yanlýþ ifade etmiþsin çünkü.
SEMPER = EN EÞRAF (kendisi öðütlerden olurda, yani eþraftan tiny_mce/plugins/emotions/images/smiley-tongue-out[/IMG] ).
Estaðfurullah sayýn Coskun. Eþraflýk insanýn içindedir ailede deðil. Bence de sen en eþraflardansýn. tiny_mce/plugins/emotions/images/smiley-laughing[/IMG] Neyse yan cebime koy. tiny_mce/plugins/emotions/images/smiley-laughing[/IMG] tiny_mce/plugins/emotions/images/smiley-laughing[/IMG]
Huzeyfe kardeþ, sayýn ahmetaksoy u cidiiye almayayým mý yani?
...
EN ÖZLENEN:RAMAZAN TARHAN
Kesinlikle...! Ayrýca bir ilave yapmak istiyom....
En iyi dost,kardeþ......
EVET ÝÞTE BÖYLE OLUN ÇOCUKLAR,YALNIZ SANA DARGINIM HUZEYFE KARDEÞ SELAMLAR
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
sayýn huzeyfe beyefendi,
teþekkür eder saygýlarýmý sunuyorum. Herþeyin gönlünce olmasý dileðiyle hoþçakal.
OKUNU ATTIMI ÖLÜM, SIPERLER BOSUNA; O SATAFATLI YASAM VE PARA BOSUNA; GÖRDÜK BÜTÜN INSANLARIN IÇ YÜZÜNÜ, TEK GÜZEL SEY IYILIK,BASKA DÜSLER BOSUNA.
Aaaaaa... Yankesat abim bana beyfendi demiþ..... Ya ne kibar adam valla.... Seni seviyorum abicim... Sen bu sitenin evliya çelebisisin valla....
http://www.ottomanstore.com/product_img/180/788/_big_1088005802.jpg[/IMG]
Ayrýca;
Fsoyarik abim bana niye dargýnsýn,onu anlayamadým.....?
HUZEYFECÝM HALA BENÝ ENLER LÝSTESÝNE EKLEMEMÝÞSÝN KIRILDIM VALLA
<font size=\"2\" color=\"#ffffff\" style=\"background-color: #ff0000\"><strong><em><u>*****ÜLKÜCÜLER ÝPEÐE SARILMIÞ ÇELÝKTÝR*****</u></em></strong></font>
''En þaþkýn ''desem kýzarmýsýn....? Eðer kýzýyorsan vazgeçiyorum,yok kýzmýyorsan nedenini yarýn akþam yazarým....
Ulen Huseyfe..
Siteden bir gidiyorum döndü?ümde ise olaylarýn ortal?g? kar??t?ran?n sen oldugunu görüyorum...
Ben sana her seferinde demiyormuyum uslu uslu bekle ak?ll? ol....
Akl?n? al?rlar demiyormuyum...
MADALYALI TEK ÞEHÝR KAHRAMANMARAÞ
Ben Mevlana Deðilim Benim Yanýma Adam Ol Da Gel
Ben miiiiiiiiiiiiiii....? tiny_mce/plugins/emotions/images/smiley-yell[/IMG]
Admin abi bunlar at gözlüðü takmýþ galiba.
SELAM VE DUA ÝLE
Karanlýk gecelerin nurlu sabahý