Ha asi ve mavi bi de bana kaba demiþsin.Döndüm daha önceki yazdýklarýma baktým,pek kabalýk yaptýðým söylenemez ama sen bana kaba diyerek kabalýðýn büyüðünü yaptýðýn söylenebilir..
Bizim sýnýfta da bubolar vardý..
Ha asi ve mavi bi de bana kaba demiþsin.Döndüm daha önceki yazdýklarýma baktým,pek kabalýk yaptýðým söylenemez ama sen bana kaba diyerek kabalýðýn büyüðünü yaptýðýn söylenebilir..
Bizim sýnýfta da bubolar vardý..
özyur okulu kimlere ait geliriniz nereyegidiyo bilen varsa rýca ediyorum bana haber verin nizibe geldigimde ugruyacam þu sürgün bitsin
ýþýklý kardeþ ben adýmý söylicem ama rica ediyorum sende ismini söyle zaten söz vermiþsin erkek adam sözünde durur..
ben ayþe nazlý..
hatýrladýysan lise 2 de gelmiþtim sizin okula...
sýra sende...
Aslýnda söylediklerimden çok sakladýklarýmda gizliyim ben bu yüzden anlamak için konuþtuklarýmdan çok sustuklarýma kulak ver!!!
rojcu kardeþ okulun parasý emin ol iyi biyerlere gidiyo
yani emek harcyanlara...
yani hizmet gönüllülerine...
yani ögretmenlere....
gidiyor
baþka merak ettigin soru varsa yanýtlayayým..saygýlar...
Aslýnda söylediklerimden çok sakladýklarýmda gizliyim ben bu yüzden anlamak için konuþtuklarýmdan çok sustuklarýma kulak ver!!!
aaaaaaaaa.ayýp ettin asi ve mavi.her zaman beklerim yeter ki siz gelin...istersen eskiþehir e de gel)oraya da beklerim...
SALDIRAY ABÝM SAOLSIN....
tiny_mce/plugins/emotions/images/smiley-smile[/IMG]
Evet ismini söyledin.Þimdi sýra bende.Ama ben daha farklý bir þey yapacaðým.Bu sayfaya bir mailini yaz,sana mail gönderip bir web sayfasý vereceðim.O web sayfasýnda resimlerimi görebilirsin...Forumda isim vermek istemiyorum...Zaten beni çok iyi tanýyacaksýn... Bzlr bzlrn çk ynlþ tnd...
Edited by - ýþýklý on 12.08.2006 11:28:40
admin abi internet cafenin sahibine sordum galiba sorun sitede dedi..
siz bi ilgilenirmisiniz...olmassa o yorumu silerseniz sevinirim...valla kýzýl elma abime de ayýp olacak....yorum bana ait ama adamýn adýnda çýkmýþ...
hayýrdýr admin abi hiç biþey anlamadým...
95 E.M.L Mezunuyum.
mahmil abim yoksa kýzýl elma senmisin?????????????
umarým sen degilsindir çünkü o adama gýcýk oldum baya....
HEM BENÝM ADIMI KULLANIYOSUN HEM DE BANA HAKARET EDÝYOSUN.BU SORUN MU YOKSA KASIT MI ANLAMADIM.SÖZLERÝNE BÝRAZ DAHA DÝKKAT ET BEN SENDEN BÜYÜÐÜM.BU SÖZLERÝNÝ CAHÝLLÝÐÝNE VERÝYORUM.BÝRDAHA ADIMI KULLANMA BU BENÝM ADIMA YAPTIÐIN 2. YORUM OLMUÞ.
AYNI CAFEDE OLMA ÝHTÝMALÝMÝZ OLABÝLÝR.BEN ÇIKIÞIMI YAPMIÞTIM AMA...HÝÇ BÝRÞEY ANLAMADIM.ZATEN AYNI BÝLGÝSAYARI DA KULLANACAK KADAR TESADÜF OLAMAZ.
ÞÝFREMÝ BULDUYSAN RÝCA EDÝYORUM BÝRDAHA SAKIN GÝRME!!!
<font size=\"2\" color=\"#ffffff\" style=\"background-color: #ff0000\"><strong><em><u>*****ÜLKÜCÜLER ÝPEÐE SARILMIÞ ÇELÝKTÝR*****</u></em></strong></font>
1 özyurtlu olarak bende geldým
agalar beným haberým yoktu bu bölumun acýldýgýndan.ben genelde anasayfalarda geziodum... yaný özyurtlu var ! yok deýl.
gençler ikinizinde ipsi ayný ve ayný yerden ayný anda yazýyorsunuz.
Yan masalarý kontrol ediniz
yoðun trafik olan cafelerde rotuerlar kafayý yemiþ olabilir. sitede bir problem yok
kolay gelsin
Not: gelen maillerinizdeki linklere týklamanýz tehlikeli olabilir.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
karakule merhaba bize kendini hatýrlatacak bir þey yazsana...