walla çok guzeldý sabah sabah nohut sýcak ekmek çok guzel olmustu. bu arada crazy_lýfe bana yedýrecektý ama unuttu herhlalde sýmdý yedýrse ýyý olur kahvaltýda yapmadýk daha![]()
walla çok guzeldý sabah sabah nohut sýcak ekmek çok guzel olmustu. bu arada crazy_lýfe bana yedýrecektý ama unuttu herhlalde sýmdý yedýrse ýyý olur kahvaltýda yapmadýk daha![]()
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
valla arkadaslar nerde adamý sinir edecek þey varsa koyuyosunuz bu siteye (yiyen var yeyemeyen var ayýp ayýp)
SAYGILAR
Emailinizi güncelleyin
mustafa tþkler resimler tam yerinde olmuþ. yiyemeyen gelsin nizibe yesin kardeþim![]()
SIKINTI YARATMA...!
abý býlseydýk sanada pota ýle gonderýrdýk yaw sen ayýp edýyon ýste yeter tabý elýne sýcak býr sekýlde ulasmaz ayýr mesele
Diyen Þair Sonra da
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
MEMET ARKADAS DAVETÝNE TESEKKÜRLER EMÝNÝMÝ ÝSTESEM GÖNDERÝRSÝN ALLAH RAZI OLSUN VE AFÝYET OLSUN YANINDAKILERE SELAM EDERÝM
DEYERLÝ HAKAN ÞAHÝN SENÝ BOYKOT EDÝYOM YÝYEMEYEN GELSÝN YESÝN LAFININ ÜZERÝNE DÝYORUMKÝ
EN YAKIN ZAMANDA ÝNSALLAH KESÝN DÖNÜÞ YAPACAM ÝYÝ BÝR MEKAN KURACAM O ZAMAN NUHUTLAR KAVURMALAR BENDEN
AYRICA ÖZUR DÝLEYEREK SÖYLÜM
BÝR LAF VARDIRYA
AYININ KIRK TANE TÜRKÜSÜ VARMIÞ KIRKIDA ELMA ARMUT ÜZERÝNE
BENÝM (BENÝM GÝBÝLERÝN) DERDÝ NOHUR DÜRÜMÜ
SAYGILAR
Emailinizi güncelleyin
ya sabah sabah oldumu þimdi yaaaaaaa....kahvaltý yapmadým iþteyim hijyen falan gözümde yok
gurbet iþte kahretsin.Nizipe iner inmez caným babam alýp gelir hemen.yok böyle lezzet beeeeeee.......buralarda söylüyorum bana gülüyorlar ama caným istedi sabah sabah ya
Nizip için önemli bir kavram nohut kültürü önemli olmasa bu kadar kiþi yazýmý yazar ama o nohutun býyan þerbetinin selahin kuvurmasýnýn sýtkýnýn ketmeri tahir abinin paçasýný ramazandaki telli havlayý þalgam satan amcayý (adýný bilmiyom)cimeyden mýhammettin tulumba datlýsýný örmegin baklavasý sabrýnýn sultan mamet in künefesi
BURAM BURAM MEMLEKET KOKUYOR BURNUMDA HASRET ZOR BE ARKADAS DÝLE DÝLE
Emailinizi güncelleyin
BÝR NOHUTÇUDAN TARÝFÝNÝ ALIP DA BURAYA YAZACAK BÝRÝ YOK MU ACABA?
VALLAHÝ ÇOK SEVÝNÝRDÝK!
MUHARREM
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...
mustafabilici acýktýk yaw hele nohut al gelde yiyek hadi beklik ha gelirken de 5 tene ekmek al
Made Ýn NizipLi
aslýnda býr pazar sabahýda kahvaltý organýzasyonu yapýlsa ýyý olur ama herkes gelýrken kendý getýrecegýný getýrmek kaydýyla bence super olur tabý herkes farklý dusunuyor
Diyen Þair Sonra da
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
yine bi güzel pazar sabahý kahvaltý yapyanalara sýcak ekmek arasýna sýcak nohut yanýnda da sýcak bir çay enfes olur hadiyin afiyet olsun
Made Ýn NizipLi
keske istda da nohut durumu kolay bulunsada bizde her sabah yiyebilsek
http://video.eksenim.mynet.com/mmust...niz_mi/176731/
Youtube kapalý kimse nohuttan mahrum kalmasýn diye..![]()