ARKADAÞLAR KÝM NEREYE GÝTMÝÞ NÝZÝBE GELÝNCE KÝMSEYÝ GÖREMÝYORUM BÝRKAÇ KÝÞÝ HARÝCÝNDE NERELERDESÝNÝZ.
ARKADAÞLAR KÝM NEREYE GÝTMÝÞ NÝZÝBE GELÝNCE KÝMSEYÝ GÖREMÝYORUM BÝRKAÇ KÝÞÝ HARÝCÝNDE NERELERDESÝNÝZ.
Arkadaþlar merhaba benEkrem PARMAKSIZþu an Ankarada Polis Memuru olarak görev yapmatayým.Bende 92-93 yýlý Nizip Lisesi 6 Edebiyat A sýnýfý mezunuyum. Ýnþallah burada yeniden birlikte eski günleri yad etme fýrsatýmýz olur. Metin Marangoz beni tanýmýþsýndýr heralde sevgi ve sayglarýmý sunuyorum.Hepinize selamlar
Ben Ali KARABACAK .Bende 1979 yýlý Nizip lisesinden (6 edebiyat A sýnýfý)mezun oldum , dönem arkadaþlarýmla yeniden tanýþmak ve görüþmek isterim. Telekomünikasyon sektöründe görev yapmaktayým.Selamlar.
ARKADAÞLAR ! ARANIZDA NÝZÝP EÐÝTÝM VE DAYANIÞMA DERNEÐÝNÝN KÝTAP KAMPANYASINI DUYMAYAN VARMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII.
ÝRTÝBAT TELEFONU: 05057015327.
ARKADAÞLAR ! ARANIZDA NÝZÝP EÐÝTÝM VE DAYANIÞMA DERNEÐÝNÝN KÝTAP KAMPANYASINI DUYMAYAN VARMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII.
ÝRTÝBAT TELEFONU: 05057015327.
merhaba ekrem tanýmaz olur muyum hiç, polis olmuþsun ama hala müzikle ilgileniyormusun. vay be, hatýrlýyormusun bizim bahçedeki pikniði ne günlerdi ya. .
ben kilisteyim köy hizmetlerinde çalýþýyorum, görüþmek üzere.
Merhaba... ben nevzat istanbuldan..... bütün herkese selamlarýmý iletiyorum.. .
alýntý:
nevzatkorkmaz demiþki:
Merhaba... ben nevzat istanbuldan..... bütün herkese selamlarýmý iletiyorum..
Nevzat sen bizim Oðuz KORKMAZ'ýn küçük kardeþi olmalýsýn.Ýstanbul'da nerdesin,ne iþ yapýyorsun..
.
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (09.08.07 Saat 09:04 ) deðiþtirilmiþtir.
Mal kaybeden, bir þey kaybetmistir, onurunu kaybeden birçok þey kaybetmiþtir.
Fakat cesaretini kaybeden her þeyini kaybetmistir.
muharrem abi nerelerdesin .....
bir iþaret gönder.....
merak etmeye baþladým.....
istanbuldayým..
bekliyorum...
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (09.08.07 Saat 09:04 ) deðiþtirilmiþtir.
ben mehmet ali yasar suan ingiteredeyim Nizip halkini cok seviyorum tesekurler selamlar bye
Merhabalar Nizip Lisesi 92 mezunuyum. Lisenin hýrçýn delikanlýsý bando þefi duvarlara . S.D.K.K.Y.Y yazýlarýný yazýp imzasýný atan asi gençlerden..
Halen VAN Asyþ. Kol.Ordu K.lýðýnda Protokol Kýsým Amiri Jandarma BaþçavuþOlarak görev yapýyorum. Tüm Nizipli hemþehrilerimi saygýyla selamlýyorum.
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (09.08.07 Saat 09:15 ) deðiþtirilmiþtir.
S.D.K.K.Y.Y
HERKESE SELAMBEN 92 MEZUNUYUM TANER SÖÐÜT SANADA AYRICA SELAM SINIF ARKADAÞIM
Bende 2003-2004 mezunuyum ..þu anda yakýndoðu hukuk okuyorum birinci sýnýf.ama gerçekten okulun ismini deðiþtirmeleri hiç iyi olmadý.hoþçakalýn
.
.
foto.mynet.com/osmann/59192/.
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (09.08.07 Saat 09:15 ) deðiþtirilmiþtir.