merhaba arkadaþlar belkýsta erozyon bölgesi tamamen ekili durumda alýnan bilgiler asýlsýz çýktý.Elimizde þu anda taþbaþ dagý var uygun görülürse çalýþmalara baþlayalým.saygýlarýmla
merhaba arkadaþlar belkýsta erozyon bölgesi tamamen ekili durumda alýnan bilgiler asýlsýz çýktý.Elimizde þu anda taþbaþ dagý var uygun görülürse çalýþmalara baþlayalým.saygýlarýmla
sevgili kardeþim,
madem öyle bir yer varsa ne edelim.baþla göz üstüne,ne yapalým.o halde arkadaþlarla bir deðerlendirme toplantýsý yapalým ..bu konuda bir an önce çalýþmalara baþlamak gerekir.
Barýþ beyle görüþtüm, Taþbaþ’dan baþka uygun alan bulamadýk. Tabi Taþbaþ’da güzel fakat biraz zor olacak.Alternatif fikirleri araþtýrýyoruz arkadaþlar
Edited by: Admin.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Gelecek arkadaþlar ve getirecekleri hakkýnda bilgi sahibi olursak, proðram yapmamýz kolaylaþýr. Bu konuda etrafýnýzdakilere haber ulaþtýrýrsanýz iyi olur arkadaþlar. Fidan dikmek için saatlerce kazý yapmayacaðýz, sadece temiz havada birer kürekle topraðý 15cm kaldýrýp fidaný indireceðiz. Yani son derece kolay ve neþeli geçeceðine inanýyorum.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
taþ baþ kesýnleþtýmý arkadaþlar hazýrlýklara baþlýyalým kýþ býtmeden fidanlarýmýz býraz yagmur alsýn haksýzmýyým yazýn kavurucu sýcagýnda fýdanlarýmýz kurumasýn degýlmi....
sevgili arkadaþlar,
TAÞBAÞ kesin olmamakla birlikte,sayin ADMÝN,gerekli açýklamayi yapacaktýr.
TAÞBAÞ a aðaç ekmek ,ustalýk ister,
bence baþka yerlere bakýn.
yazýk oldu geçen yýl dikilen bütün fidanlar kurudu..
ekilecek fidanlara yazýk etmeyin?
sayýn AKSOY baþkan daha ne beklýyolar agac býzden yer beledýyeden yokmu býr yer, koca yeþýl nýzýpde fýdan dikilecek yer anlamýyorum ki...
bizim belediye ye söyleyecek bir sözümüz yok?zaten bize yardýmcý olunuyor.bu konuda arayýþlar devam ediyor.
geçen yýl sanýrým dikilen aðaçlar telef oldu?
resim ahmet abi::)) ne zaman ekçeðiz çam aðaçlarýný
SENÝ UNUTMAK ÝÇÝN HERGÜN HATIRLIYORUM...
KÖPEKLER ÝSTEDÝ DÝYE ATLAR ÖLMEZ...
arkadaþlar yer çok ama diken arkadaþlarýn bu iþlerden anlamasý lazým bir ay sonra belkýz ve zergil dagýnda agaç ekilecek belediye tarafýndan ekilecek alanda hata yapmamak lazým çünkü alan düz degil diken arkadaþlarýmýzýn düþme riski var bu durumda sizleri tehlikeye atamayýz.bizim kendi ekibimiz bu tür dikimlere alýþýk olduklarý için bizim dikmemiz uygun ayrýca taþbaþta dün yere bakktýk yagmur nedeniyle toprakta yumþamýþ durumda tam ekilecek kývama geldi bir sorun olmaz ayrýca diktikten sonrada üzerine bir kaç kez yagmur yagarsa sýkýntý olmaz diye düþünüyoruz.yinede karar sizin ne isterseniz biz size uyarýz hazýrlýklar tamam sizden haber bekliyoruz.saygýlarýmla
fidan dikme projesi mutiþ olur,bu alanda çalýþma yapanlarý tebrik ederim.
derviþ kardeþ teþekkürler. çok önemli bir çýkýþ. destekliyorum .giriþim olursa katýlmaya hazýrýz.ben Nizipi görmezden önce yeþil Nizip ismini duymuþtum. ancak Nizipe geldiðimde yeterince orman bulunmadýðýný gördüm.bu giriþimle inþallah Nizip daha yeþil bir yer olacak.