bana ne düþüyorsa ben hazýrým yani herþeye varým...
Vallahi bak yemin ediyorum ben gidicem dedim kýzým da aðladý... ama inan gelmeye çalýþcam ben... %99 yani...
Eðer ben Bursadan gelirsem isteyeceðim tek þey "mumbar" Bursaya geldiðimden beri baþka yerde 2 kere denk geldim hem tadýmlýktý hemde Nizipteki gibi deðildi ben gelirsem aha o mumbar için gelirim aðalar...tam 17 yýldýr hasretim...
Konu M.KÜÇÜK tarafýndan (13.05.09 Saat 12:21 ) deðiþtirilmiþtir.
valla þimdi istanbuldaki toplantý tarihi ve nizipteki toplantý tarihi birbirine karýþtý desem ayýp etmiþ olurmuyum? gerçi farketmez bana hep uygun sayýlýr hafta içi olmadýktan sonra. öðrenci adamýn her vaktý uygundur. bir de bu kurultay toplantýsý fikri bence süper. eðer olursa, elimden geleni yapmak isterim. illa resmi olmasý da þart deðilki. ergenekoncumuyuz yaav. allah allah.)
gayri resmi de olsa ben güzel bir fikir olduðuna inanýyorum.
eyi olur inþallah.
ha bu arada, bana da düþen biþey olursa (ki öðrenci bütçesini aþmayan biþey) olsun) elimden geleni yaparým.
Uðrunda o kadar þiirler yazýldý...Boy boy fotolar çekildi...Ne tarihe tanýklýk eden duruþu ne de masallar hiçbir öykü onun efsanelerini geçemedi...Bizler de nerde toplanalaým diye yazýp duruyoruz..Taþbaþ varken.....
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
Taþbaþ uygundur.
Hiçbirþey getirmek yok.
Biz bir iki arkadaþ kendi aramýzda hallederiz.
Yöresel yemeklerden tadýmlýk yapýlabilir,
Küçük etkinlikler hazýrlanabilir,
Savan gibi oturacak þeyler ve kap kacak getirilebilir.
Baþka birþeye gerek yok arkadaþlar. Sizler bizi onurlandýrýn yeter![]()
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Bence sizin bahçe daha hoþ olur.Taþbaþa bir sürü malzema taþýmak lazým.selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Nasýl uygun görürseniz
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Oncelikle gelecek kisi sayisi belirlenmeli degil mi sizce? Daha sonra plan, program ve yer duzenlemesi kolay olmaz mi? Su kadar ekmek, su kadar yemek! Ama kime, kac kisiye?
Sonra gelenler aile olarak cocuklariyla gelecek olursa nasil bir duzenleme olacak? Sadece bir gun mu surecek, hangi saatler arasinda? Bence ise bu sorulara cevap vermekle basliyalim.
Hadi gene iyisiniz... Maydanozlar benden..![]()
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
Yaz toplantýlarýmýz,yani diðer adýyla genel toplantýmýz gerçekten çok hayýrlara vesile oluyor. Biz bu iþi gelenekselleþtirdik,bu olay tuttu. Ýnþallah bu defa hepsinden güzel olacak.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Taþbaþ bence uygundur.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE