facebook da temel mermer olarak girerseniz resimler var
facebook da temel mermer olarak girerseniz resimler var
facebook a ekledim sizi.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Temel, yardýmlar devam edecek, iþallah daha fazla gayret edeceðiz.
Müslüm akpek kardeþim yollamýþ olduðun 2 koliyi aldým teþekkür ederim.saygýlarýmla
Temel bey toplanan eþyalarýn, daðýtýmýnýn nasýl yapýldýðýný, kimler vasýtasýyla nerelere ulaþtýðýný anlatýrmýsýnýz, hatta bir kaç resim yayýnlamanýz mümkün mü?
Sevgi evlerini kapattýðýnýzý öðrendim, bu organizasyonun akibeti ne olacak, kýz kardeþim Nizip'e geldiðinde sizinle konuþmak istemiþ ancak ilgi göstermemiþsiniz, bunun üzerine size gönderdiðim eþyalarý teslim etmeden kendisi köylere gidip daðýtmýþ, bu konunun açýklýða kavuþmasýný istiyorum.
müslüm bey kardeþin geldiðinde emniyetten arkadaþlarla operasyona gidiyordum durumu izah ettim kendiside sonra uðrayacaðýný söyledi.eþyalarý nizipteki muhtar arkadaþlarýn ve kendimizin belirledði ihtiyaç sahiplerine daðýtýyoruz.resimleri fecook attým maðazayýda kira ödemede zorluk çektiðimiz için geçici olarak ambara taþýdýk en kýsa zamanda yer bulursak daðýtýma baþlayacaðýz.saygýlarýmla.feecoka temel mermer olarak girerseniz resimleri görebilirsiniz
Face deki resimleri biliyorum, neyse saðlýk olsun.
müslüm bey kalbinizde þüphe kalmasýn isterseniz nizip muhtarlar derneði baþkanýna ve nrt ye sorabilirsiniz. dernek telefonu=5182309 cep=0544 5182309 buradan bilgi alýnýz.teþekkür ederim sizlerde yolladýðýnýz eþyalarýn nerelere verildiðini öðrenmek en doðal hakkýnýz ayrýca beni denetlediðiniz için çok teþekkür ederim herkesin sizin gibi duyarlý olmasýný isterim.saygýlar sunarým fecook a 1 hafta önce resimleri yükledim
15/07/2010 tarihinde cumhuriyet mah.muhtarlýðý giysi-oyuncak-ayakkabý-kitap-gelinlik daðýtýmý baþlýyor ihtiyaç sahipleri muhtarlýðýmýza baþvurmalarý halinde yardýmcý olacaðýz.topla daðýt bitsin aðýt temel mermer