Dernek dar gelirse hemen pratik bir çözüm buluruz orada ben konuþtum bile bir kaç yer var.
Dernek dar gelirse hemen pratik bir çözüm buluruz orada ben konuþtum bile bir kaç yer var.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
vallahi bravo müslüm abi organizasyonu çok harika yürütüyorsun..
þimdiden çok güzel ve eglenceli geçecege benziyor..
sen bana ýþýk ver yeter bende filiz çok
Bizden tecrübeliler var Osman bu iþi bizden iyi biliyor gelsinde ondan öðreneceðimiz çok þey var.
inþallah güzel geçer bende fotoðraflardan bakarým adminim bu arada hiç kayýp seviyoruz sizleri adminim
Gelmeyi ben de çok isterdim ama maalesef o gün ben de çalýþýyorum.. zaten Pendik'ten Güngören ne kadr ki?!..![]()
hay maþallah yaaaaaa, kýsmet olursa busefer gelecez ya,
pazar günüde kahvaltýya kalacaz,kýsmet olursa
selamlar,
organize olalým abi ,
sürprizi beraber yapalým
hehehe
ilker
eee kayar turizmden ayýrtsaydýn usta, ön taraf cam kenarý,
navili,klimalý araçlarýmýz var,
salý uðramaya çalýþýrým yanýna uðrayamazsam 05323931529
hehehe ben forumu sayfa sayfa okudukça yazýyorumda onun için böyle alaksýz gelebilecek peþpeþe yazý dizisi çýkýyor ortaya,
mahmut abi ,fatih hocam gelemiyecekmiþ,
selamlar
** Bizi güçlü yapan yediklerimiz deðil, hazmettiklerimizdir. Bizi zengin yapan kazandýklarýmýz deðil, muhafaza ettiklerimizdir. Bizi bilgili yapan okuduklarýmýz deðil, kafamýza yerleþtirdiklerimizdir.
Kardeþim gelmek istiyorsan sana özel araç bile gönderirim, laf olsun diye söylemiyorum, biz Ýstanbuldaki Niziplileri tanýmak istiyoruz bu buluþmalar fýrsat. Pendikten gelmek çok zor deðil, bostancýdan deniz otobüsüyle Bakýrköye geldinmi gerisi kolay, taksi bile en fazla 5 lira yazar.
Abi 15 yýldýr Ýstanbul'da yaþýyorum ve alakanýzdan dolayý da gerçekten çok teþekkür ederim.. Üzgünüm ama Cumartesi gecesi vardiyadayým..![]()
Espri yapmýþtým Ýstanbul'u avucumun içi gibi bilirim.. Çünkü ek iþ olarak Mihmandarlýk ta yapýyorum.
Açýkçasý biraz size de kýrgýndým.. Geçen yýl Kadýköy'deki etkinliðinizde (Gaziantep Yöresel Yemekleri, hani Vali Bey de gelmiþti..) benimle kimse ilgilenmemiþti, büyük bir hayal kýrýklýðý yaþamýþtým.. Burada 'Gurbetin Kahrýný' yeterince çekiyoruz bir de hemþehrilerimin Ýstanbullu gibi davranmasý beni ziyadesiyle üzmüþtü.
Tabi Þimdi kýrgýnlýðým yo...![]()
çok istiyorum gelmeyi ama söz vermeyim yine de.inþallah geleceðim...
CANIMSIN CANIM...
hem dernek kahvaltýsý hemde nizip.com yemeði için üyelerimize mail atýlýyor.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254