lütfen fotoðraftaki kýz çocuðunun gözlerine dikkatli bakýn... nasýl da yüreðimi acýtýyor bu hali
lütfen fotoðraftaki kýz çocuðunun gözlerine dikkatli bakýn... nasýl da yüreðimi acýtýyor bu hali
Bir Garip Yolcuyum iþte....
yeminle gözlerim doldu ilk baktigimda fazla bakamadim
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
tamam..sakallý aama sen o mesajýný deðiþ durumu anlamasýn admin..burda örgutlendýgýmýzý...![]()
Bu uygulamaya koyulursa ihtiyaç sahibi insan için iyi olur. Uygulama nasýl olur onu denemeden bilemeyiz.
Ekmek israfýda , en çok ekmek tüketen ailer yapýyor diye okumuþtum bir gazetede yanlýþ hatýrlamýyorsam.
arkadaþlar..bana bi yardýmcý olun..durumu kötü olan ýnsanlarýn fýrýndan ucretsýz ekmek alabýlcegý..hakkýnda bý yazý en kýsa ve öz nasýl yazýlýr..herkesýn anlayacagý biçimde...
boro ben bugun fikret ustayla konuscam telefonla
aksama devam ederiz konuya pazartesine kadar vaktimiz var nasil olsa.
kisa ve öz nasil yazilir ??
kimse ac kalmasin
yada parasizada ekmek var<<<diye yazilabilirmi acaba
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
boro ben konustum simdi fikret ustayla
sali carsamba gunu seni bekliyor
ve seni tanidigi saglam esnaflarin yaninada götürcek.yazi olayinida kendisi camina yapistircak ve yazilari sen 6 7 tane cikarttir yazicidan.götürcegi esnaflarinda camina yapistirirsin.
su anda tek derdimiz yazinin ne olacagi bu yazi olayini pazartesine kadar bi zahmet cözelim arkadaslar
(ve yine fikret ustanin aktardigi bir dipnot olarak aktariyorum ,dediki adam tepsi pisirtiyor yaninda ekmek almaya parasi olmuyor ekmeksiz tepsiyi evine götürüyor dedi.o pisen tepsidede ki ette kesin kurban etidir;( )
Konu sakalli0727 tarafýndan (17.01.09 Saat 12:02 ) deðiþtirilmiþtir.
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....