Burada nizip ile ilgili en son bilgileri alabilir
Tartýþmalara katýlabilirsiniz.
Takvim Ajanda
Tarihde bugün
Nizip Fotoðraflarý
Bu kategoride nizip ile ilgili birçok fotoðrafý bulabilirsiniz.
Turizm Fotoðraflarý
Zeugma, Rumkale, Baraj gölü gibi turistik alanlarýn fotoðraflarýný bu kategoriye ekledik
Etkinlikler
Nizip veya gurbette yapýlan etkinlikler burada.
Nizip Köyleri
Nizip kayýtlý tüm köylerin fotoðraflarýný burada arþivlemeye çalýþýyoruz
Üye ve Hemseriler
..
Nizip'deki tüm telefon ve adresler burada daha fazlasýný gör...
Sende firmaný ekle Dünyaya açýl...
esera79 Nickli Üyeden Alýntý kýzlar epeydir yoktum neler yaptýnýz bakim......... hoþgeldiniz esera abla
sevill Nickli Üyeden Alýntý herkese merabaa......... merhaba sevill,hoþgeldin
ghost_love Nickli Üyeden Alýntý eser ablacým herkes yogun baksana kýmse gýrmýyo ben býle gýremýyorum artýk ne yaparsýn vakýt yokký neyse ýns tekrar gorusuruz kýb vallahi öyle ghost love önemli olan iþ tabiki buraya biþekilde giriyoruz napalým kib caným
baþak Nickli Üyeden Alýntý hoþgeldiniz esera abla hoþbulduk baþakcým,iyimisin caným nasýl gidiyor herþey
slm esera abla
esera79 Nickli Üyeden Alýntý hoþbulduk baþakcým,iyimisin caným nasýl gidiyor herþey iyi sayýlýrým ablacým tþk ler grip oldum kaç gündür geçmedi son yazýlýlar baþladý uðraþýyom .siz inþ. iyisinizdir ablacým
saadet Nickli Üyeden Alýntý slm esera abla merhaba saadetcim,tanýþamadýk daha ama tanýþýrýz inþallah,
Selamlar, diger tarafa selam verdim, burayi unutmusum, hehe. Kalin saglicakla cümleten
Mor dünya gökyüzünü kiskanirmi$casina vurur kendini buLutLarin bo$Luguna,-
tanýþtýk eser abla hatta akraba bile çýktýk
herkese selamlar
saadet Nickli Üyeden Alýntý tanýþtýk eser abla hatta akraba bile çýktýk vallahi saddecim tanýþtýk ama tam tanýþtýk
niziplisaide Nickli Üyeden Alýntý herkese selamlar merhaba saide
merhaba eser ama bi türlü grs e medik
merhaba saide
merhaba saadet abla nasilsin daha tanisamadik
Etiket Bulutu.