Dört yýl tecilli olarak Diyarbakýr Jandarma Bölge Komutanlýðý 79/1 tertip.
Dört yýl tecilli olarak Diyarbakýr Jandarma Bölge Komutanlýðý 79/1 tertip.
79 1 bende van da jandarma asayis komutanlýgýnda
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
alýntý:
"quote" Huzeyfe demiþki:
Yaw sen hiç birþeye kýzmasmýsýn...? Ne yapsam kýzmýyorsun pes valla.... Acayip birisin ya...
tüm site sakinlerine duyrulur huzeyfe pes etti)
sayýn admn abim bi ricam var su yazýlarýn askerlikle ilgili olmayan bölümlerini silebilirmisin.sadece askerlik ile ilgili olanlarý kalsýn.hatta huzeyfeyle akhenatonu n nikini engelle abii en azýndan bu konu için.bu konu benim için cok önemli
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
sakallý daðdan gelip baðdakini kovma. yakarým çýraný)
BEN KOVMAYACAM ZATEN ADMÝNE YAN DERDÝNÝ.HATTA NE YAP BÝLÝYONMU GÝT MUM AL DERDÝNE YAN BOSVER CIRAYÝ:=))
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
hele sen Nizip'e bi gel ben sana kumu, sahili, palajý gösterecem)
SEN GEL ANTALYAYA BEN SANA KUMU GÜNEÞÝ (PALAJI DEGÝL ) PLAJI:=) HATTA TURÝSTLERÝ GÖSTEREYÝM
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
palajý bilmiyo musunsen çok ayýp ya) boþuna yaþýyosun kardeþ
)
PALAJI TEK BÝLEN SENSÝN.BASKA BÝLEN VARSA BUYURSUN SÖYLESÝN.BUNDAN SONRADA TEK BÝLEN OLARAK KALACAKSIN:=))PALAJ MIÞ
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
baraj mi diyecektin markaj mý ?ugraþ akhanaton ugraþ:=)))
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
palaj kardeþim palajne laftan anlamaz birisin ya
![]()
Konu nizip.com tarafýndan (10.06.08 Saat 19:03 ) deðiþtirilmiþtir.
PALAJ NE BÝLEN VARMI .AKHANATON HARÝC BÝRÝ ACIKLAMA YAZPSIN YA KAFAYI YEMEK ÜZREYÝM
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
son mesaj aðustosta gönerilmiþ ama bende tekrar bu konuyu canlandýrayým dedim, .
Sevgili abilerim,ablalarým ben acemiliðimi ÝZMÝR POLÝGON KISA DÖNEM EÐLENCE MERKEZÝ denilen bir yerde DENÝZ KISA DÖNEM ER olarak baþladým,Aðustosun sýcaðýnda 1 ay aðaçlarýn altýnda geçen kýsa dönem acemilik maceram sonunda beni gittiler Makina Müh. olduðum için TCG ZAFER FIRKATEYNÝNE MOTORCU olarak atadýlar ve kabus baþladý, .
daha doðrusu oradakiler için kabus baþladý, zannettilerki bizde normal uzun dönemler gibi her iþi yapacaz falan filan, ama öyle deðil bunun yasak olduðunu yani TSK Ýç Hizmetler Kanununa göre Kýsa dönemlere adi iþler yaptýrýlamýyaðýný defalarca hatýrlatmama raðmen bunu bana zor kullanarak yaptýrmaya çalýþýnca (Vurmak için elini kaldýrdýðýnda)benden 5 yaþ küçük 2 aylýk bir astsubayý evire çevire dövdüm(Haaaa bu arada benim babamda astsubaydý) ve gemideki 250 astsubayýn elinden linç edilmekten son anda kurtarýldým,ve alelacele gizli bir tayinle BARTIN ÝKMAL DESTEK KITASINA yollandým. Gece karanlýðýnda 3 eskort eþliðinde otobüse bindirildim, ÝZMÝT belediye sýnýrlarý dýþýna kadar takip ettiler ve beni zar zor Bartýna yolladýlar, .
Ýþte orada hayatýmýn en güzel günlerini yaþadým,Bu vukuat haklý olduðum için dosyama iþlememiþti,7 tane kýsa döenmle birlikte hafta için suby-astsubaya açýköðretim dersleri ,hafta sonlarýda çocuklarýna ders vererekten bitirdim, .
Haaaa birde þu olay vardýr, tam teskereye 10 gün kala TANSU ÇÝLLER 2 ay uzatmazmý, dön baþa 70 gün, Ýþte o kararýyla DYP bütün asker oylarýný kaybetmiþtir..
Ýþte böyle bir askerlik geçirdim, Allah için ama karadeniz insanýda pek iyiydi , .
selamlar
Ýlker KAYAR.
Konu nizip.com tarafýndan (10.06.08 Saat 19:04 ) deðiþtirilmiþtir.
** Bizi güçlü yapan yediklerimiz deðil, hazmettiklerimizdir. Bizi zengin yapan kazandýklarýmýz deðil, muhafaza ettiklerimizdir. Bizi bilgili yapan okuduklarýmýz deðil, kafamýza yerleþtirdiklerimizdir.
HIMM DEMEK ASTSUBAYI DÖVDÜN.DEMEK 3 OTOBÜS EÞLÝGÝNDE ESKORT KONTROLUNDE GÖNDERDÝLER SENÝ. BAK BU ÇOK GÜZEL ÝÞTE EN ENTERESAN ASKERLÝGÝ SEN YAPMISSIN.AYRICA EN ENTERESAN YAZIYI DA SEN YAMZISSIN.)(ASLINDA YAZAMYACAKTIM MAKSAT KONU GÜNCELLEÞSÝN DÝYE YAZDIM .
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....