bu kadar para bizi bozmasýn mýýýý)
bu kadar cok param olsaydý ilk baþta beni yetiþrirp büyüten anne babamý en iyi þekilde yaþamalarý saglardým ve sonra ben en mutlu þekilde yaþamaya calýþýrdým once bi iþ haytý kurarak kendime asla fuzili yere harcamazdým cevrenize bi bakýn o kadar cok yardýma muhtac insan var ki...!!!
bir kýsmýný ailem için bir kýsmýný hayýr iþleri için bir kýsmýný gelecek için bir kýsmýnýda kýyafete takýya harcardým... gerçi ben zaten yeterince kýyafete takýya harvcýyom ama olsun fazlasý zarar deildir benim için
ya off herkes neden hakkýmda böle þler düþünüo halam kýzýo ama ben genede çarþýya onla çýkýom çünkü istediimi alabiliom ozaman annem burada olmadýýna göre zaten baþka seçenekde yok gerçi bidahaki sefere babannem halamý benle göndermeyecekmiþ![]()
ya neden kýzýyosun kii ne güsel iste kendine bakým yapiyosun kendine bakýyosun bunun neresi kotu ki.. anlamaýdmsen onlardan gizli gitmeye bak bence þimdi gelirler yanýnda þu al bunu al derler seninde moralini bozarlar flaan sen gizli gizli git bence
![]()
yok gizli gitmemi gerektiren biþey ki ben alacaýmý alanyadan sipariþ ettim bile arkadaþlardan)yok hem kýzmadým
hýmmm iyi güsell... aman sende kýzmada bana... zaten herkes üstüme üstüme geliyo bide sen gelirsenn...![]()
ohhhhhhhhhooooooooooo
bu para ne imiþ sadece olsaydý diye düsününce dünyanýn problemi oldu yapýlmayacak seyler yazýlýyo millet birbiriyle kapýsýyo
YANÝ PARANIN VARLIÐI KADAR YOKLUGUDA ZOR ARKADASLAR
BAKIN MUSTAFA KANALA DEDEDEN 12,5 MÝLYAR DOLAR PARA KALDI MÝRAS OLARAK NAPACAGINI BÝLMÝYOR
Emailinizi güncelleyin
Benim o kadar param olursa kelly brook,rihanna,katy perry veya beyonceyle(herhanqi biriyle) maimada hayatin tadini cikarirdim.
Paranin olmasida bir dert.Olmamasida bir dert.Allah cok veripte azdirmasin,Az veripte surundurmesin.