hangisi benim ikimizde þiriniz.
hangisi benim ikimizde þiriniz.
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (06.08.07 Saat 07:37 ) deðiþtirilmiþtir.
Abi bu duruþa ne denmez. Anacak senin gibi bi karizmaya yakýþýr siyah takýmýn altýna mavi gömlek . Bukadar olur yani. .
Bittigim an budur....
Hani devamý EML nin yakýþýklý gençleri........
Eyvallah !!!
Len iþte bilmiyon modayý) böyle konuþuyon. .
Farklý olmak gerek....
Yok abi olurmu valla yakýþmýþ, hem býrak modayý biz ona degil o bize uysun
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (06.08.07 Saat 07:38 ) deðiþtirilmiþtir.
Eyvallah !!!
herkese slm bemde 2004-2005 e.m.l mezunuyum þimdi ýspartada endustrýyel elktronýk okuyorum
memet kardeþ kendini biraz biza tanýdýrmýsýn...
Eyvallah !!!
Kasým Böler 1988 Elk. Bl..
Elektrik bölümünün 2 nci mezunuyum, o tarihte tesviye, elektrik ve kimya bölümleri vardý sadece, okul müdürü Ziyaettin PEKER, Md.Yrd. Sayýn Ýsmail GÜRÜN.
S.Ahmet ÞENER Hocayý unutamayýz tabi, bize örnek olmuþtur hep bu gün bile söylediði bir çok söz hala kulaðýmda, çok emeði var üzerimizde..
Haa unutmadan þimdi orda gördüðünüz aðaçlarýn hemen hemen hepsini de biz ektik..!.
Futbol ve voleybol turnuvalarýnda da N.E.M.L’sinin yüzünü hep aðartmýþýzdýr, özellikle de o zaman ki adý ile Nizip Lisesine karþý....
Ýslam'ý kurtarmayý býrakýn, Ýslam'la kurtulmaya bakýn.
Ah aH bizim zamanýmýzda da öyle idi hep kupalar bizimdi.
ismail hoca hala orda okulun simgesi oldu çok babacan bir hoca,.
tabii izzet hocayý unutmamak lazým serttir soy ismi gibi ama yine de iyidir.
.
merhaba arkadaslar yeni üye oldum form sitesini yeni buldum ben cebrail eml, nin 2002 mezunuyum teknik lisedeydim 1 sene erken býraktým okulu merehaba ali merhaba kadir abi sizi burada bulmak ne güzel. arkadaslar tekrar tanýstýgýmýza menmun oldum cebrail .
.
............saygýlarrrr......
abi sizden biþe istesem ali kardesim ya sizin labaratuarda cekilen resimler vardý ya onu diyorum bana o resimler lazým nasýl alabilirim o resimleri web sitenize baktým resimleri bulamadým. az bulabilecek olan varsa bana bi yardým etsin. ali biliyon hani birini sevmistim onun resimleride var orada cevap. ceboca
slm arkadaslar benarda suan E.M.L sýnda okuyorum elektrik bölüm okul müdürü remzi örgen m.yardýmcý çiftçi osman tuna elektrik sefiali kýlýç okan güleç tarýk deger savaþ özdil kültür ögrtm mustafa akay zeliha (nene) osman tuna ve bunu gibi zeki yani.
.
slm arkadaþlar bende sizin gibi düþünmek isterdim ama ben o okulda bir hoca tanýdým o da aydýn bozkurt dur diðerlerini sil gitsin herkese tþk .......... nýn kim baba adam olduðunu söylüyorsa yalan söylüyor o adamýn kendisinden baþkasýna faydasý olmaz çok düzensiz bir adamdýr..
KKASIM kardeþim demiþki ; .
Futbol ve voleybol turnuvalarýnda da N.E.M.L’sinin yüzünü hep aðartmýþýzdýr, özellikle de o zaman ki adý ile Nizip Lisesine karþý...
Sevgili kardeþim,senden önceki dönemlerde mezun olan arkadaþlarýn varsa sor,o yýllarda Yýldýrýmspor da birlikte oynadýðýmýz bir iki arkadaþ sizin okuldaydý,bende Nizip Lisesinde.Okullar arasý turnuvalarda maça çýkmadan önce sizinkiler aman fazla atmayýn derlerdi hep.Ýstersen sana o yýllarda Nizip Lisesi kadrosunu yazarým.Bak o zamanlar kimler oynuyormuþ.Ýstersen bir iki örnek vereyim..
1-Hikmet DENÝZ (YILDIRIMSPOR).
2-Mustafa ALTINBAÞ (YILDIRIMSPOR).
3-Mehmet Ali KÖKOÐLU (YILDIRIMSPOR) .
4-Zeki BOZFIRAT (YILDIRIMSPOR) .
5-Müslüm UYSAL.
6-Ahmet ZOROÐLU (KÜLTÜRSPOR).
7-Ahmet GÖZEY (KÜLTÜRSPOR).
8-Mehmet CANKESEN (YILDIRIMSPOR) .
aklýma gelen ler bunlaristersen daha da detaylý bilgi veririm.SEVGÝLERLE
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (06.08.07 Saat 07:41 ) deðiþtirilmiþtir.
Mal kaybeden, bir þey kaybetmistir, onurunu kaybeden birçok þey kaybetmiþtir.
Fakat cesaretini kaybeden her þeyini kaybetmistir.
eee baþka yokmu Teknik ve EML öðrencisi).