inþallah bizim derdimiz doktor veya baþka biþey deðil derdimiz. halka hizmet yapýlsýn dýþardan umut beklenmesin ne yapýlacaksa Nizipte yapýlsýn
inþallah bizim derdimiz doktor veya baþka biþey deðil derdimiz. halka hizmet yapýlsýn dýþardan umut beklenmesin ne yapýlacaksa Nizipte yapýlsýn
evet abý en onemlýsý o yaptýklarý ýsýn cýddýyetýný anlasýnlar yeter
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
eleþtirinin amacý bu zaten ..herkes görevini yapsýn..sorumluluk tan kaçmasýn aldýgý bizim vergýlerýmýz le ödenen maaþý hak etsinn.sabaha kadar bi pansuman bý iðne baska ne yapýyoki..
abi susacam susacam diyorum ama sohbet ediyor diyorsunuz bekleyin yetkililerden bir açýklama yapýlýr yani bukadarý ayýp benim tepkim bu
Made Ýn NizipLi
miksam arkadaþým kardeþimm tepki göstermek gayet dogal çünkü insanlarýn hepsýnde bi hastane olayý vardýr..ben hastane de 5 gün yattým 60 70 yasýnda ýnsan yaþlý hasta serumu bitmiþ damarda ki kan hortum dan serum sýse sýne gýtmýs o ýnsan serumu yemiþ ve tansýyonu düþmus ayakta duramýyo o serumu cýkarmak ýcýn korýdordan gecýp hemsýrenýn odasýna gidiyor..bu mazarayý gözunun önüne getir.bu ýnsan senýn baban annen de olabilir..hemsýre ne yapýyo t.v. izliyo tlf la konusuyo..odalarý hastalarý kontrol etmesý gerekýrken bu sadece beným gördugum örnek..bunun gibi yuzlerce var..hemsýre yada doktor larýn saf masumluguna ýnandýrma kendini...biz az bile yazýyoruz..ama hepsi öyle deðil tabiki..iyileride görevini yapanlarda var ama bunlar cok az sayýda...
þimdiye kadar 67 yorum yapýlmýs hepsiidi ya doktorlarý karalamak yada hemþireleri karalamak bunlarýn içinde hastalara iyi davrananlarda var ilgilenleride var bunlarý bir kez bile kimse açýk açýk söylemedi hiçbiþey insanýn zoruna gitmez ama bu kadar ý da yapýlmaz lütfen yorumlarý biraz ölçülü yapalým
Lütfen Polemiðe girmeyiniz.
Olumlu gördüðünüz mesajlarý övünüz,
beðenmediklerinize sukut ederek tepki koyunuz
ADMÝN BUNLARI GÖRSE ACABA BANA NE DERDÝ HERALDE GÖZLERÝ YAÞARIRDI
Made Ýn NizipLi
sorun sadece Nizip te degýl ký her yerde bu tür sorunlar var..evren ezici nýzýp ten kovulursan antep e gel..![]()
kimse karalanmýyor eger dogrularý söylemek karalanamaysa tamam karalýyoruz....
yine söylüyorum burasý dhat sitesi degildir eger özel bir mesajlarýnýz varsa bak ne güzel özel mesaj yeri vardýr ordan gönderin
Lütfen Polemiðe girmeyiniz.
Olumlu gördüðünüz mesajlarý övünüz,
beðenmediklerinize sukut ederek tepki koyunuz
Made Ýn NizipLi
Azerbeycan'dan doktor gelsin bu mesele burada kapansýn...Ülkenin baþbakaný bile baþ edemedi....
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...