Nizip için güzel bir geliþme. NRT’ye baþarýlar dilerim.
Nizip için güzel bir geliþme. NRT’ye baþarýlar dilerim.
Yapýlmayan her iþ geriye býrakýlandýr.<br>
alýntý:
"quote" benbaskan demiþki:
ya güzel hoþta ben bir türlü baðlantý linkini bulamadým...![]()
link konunun altýnda var hocam..
Bu arada hayýrlý olsun diyen abilerime teþekkür ediyorum , ama bu hizmet sizin için sunuldu.. asýl sizlere hayýrlý olsun...)
musa hocam demiþki: dön artýk.... ben hep buradayým zaten hocam..
sadece moderatörlüðü býraktým... Meþguliyetlerim olduðu için de pek fazla giremiyorum.. ama takip ediyorum siteyi..
..... Aþk Yarým, Ben Yarým, Herþey Yarým...
demiþsin ya bak þöyle yapalým yarým aþk+ yarým sezer+ yarým þey= Mod Sezer eder...
Varmý itirazý olan...
Canlý yayýn sorunsuz çalýþýyor Ama neden web sayfasýnda yayýn akýþý yok?
Nizip TV diyorlar ama ben birþey bulamadým internete giriyoruz ama hiç bir þey yok yani diðer yerlere göre gerideyiz bari barak havalarýný yükleyinde öyle dinleyelim.Gerçi uyarýmý dikkate almazsýnýz bildiðinizi yapýn.
Nizip TV diyorlar ama ben birþey bulamadým internete giriyoruz ama hiç bir þey yok yani diðer yerlere göre gerideyiz bari barak havalarýný yükleyinde öyle dinleyelim.Gerçi uyarýmý dikkate almazsýnýz bildiðinizi yapýn.
Aloooo bu haberi Hülya AVÞAR duysaydý anýrarak aðlardý herhalde. Arkadaþlar þaka bir tarafa çok sevindim.Gerçekten emeði geçenlere çok teþekkür ederiz. ilk yayýný izlediðimde daha doðrusu fonda radyo dinleyip reklamlarý izlediðimde bende aðlayacaktým.( Ýnternette nedenyayýn akýþý yok.) M:KÜÇÜK
mehmetenes27@yahoo.com.tr
valla Nizip için harika bir olay herkese teþekkürler
sezer abý hayýrlý olsun ama senýde artýk sýtede gormek ýstýyoruz olmuyor sensýz
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
berlinden Nizip tv izlemek ne kadar bizi sevindirdi biliyormusunuz bunu basaranlari tebrik ediyorum
saygilar
Emeði geçen kardeþlerime teþekkür ederim. hayýrlý bir hizmet olmuþ..
yapýlan iþin kötüsü olmaz tebrikler birazda muhteviyatý olsa iyi olur ses düzensiz içeriði boþ biraz gayret
slm arkadaslar bizim için çok iyi olur bizde artýk dinlýyoruz basarýnýzýn devamýný dilerim
ozgül
NRT YÝ ÝZMÝRDEN ÝZLÝYORUM.TÜM ÇALIÞANLARINA TEÞEKKÜRLER.
ARADA YAYIN KESÝLÝYOR.
BAÞARILARINIZIN DEVAMI DÝLEGÝYLE.....
NRT yavaþ yavaþ profesyonelleþiyor; hem yayýn kalitesi hemde proðram yönünden.Nizip ilçesine de böylesi yakýþýr.NRT’ni el deðiþtirdiði yavaþ yavaþ belli olmaya baþladý.Tabii ki arkadaþlara hak vermek lazým bir tabuyu yýkmak o kadar kolay deðildir.
Bu arkadaþlar yayýný toplum için yapmaya baþladýlar,
TEBRÝKLER