sayýn mehmet abi þehidimizin naþýnýn kaldýrýlýþýný izlemek ve onu selavatlarla uðurlamak isterim eðer mümkünse o mekanýn görüntüsünü tam olarak alýrmýsýnýz ???
Zannedersem tören alaný tam olarak izlenebiliyor. Belki 1 cm saða çevirebiliriz.
Konu burada devam ediyor
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
abi saol kamerayý çevirdin tam çevirmisin diye mesaj atacaktým allah razý olsun.
Çarþý camisi ve civarýndan canlý olarak yaptýðýmýz kameralý internet yayýnýna yeni özellikler eklledik. Maksadýmýz gurbettekilerle Nizipin baðýný güçlendirmek, bir nebze olsun özleminizi gidermektir.
Ýlk etapda motor takýlarak, daha geniþ açýlý görüþ saðlandý.
Birkaç güne kadarda ses problemini giderip, ilçeden ses alabilmenizide saðlamýþ olacaðýz Ýnþ.
0342 5171254
Çokm teþekküe ederim baya serettim.Çok hazime gitti
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Admin kardeþ,Nizip.coma verdiðiniz emekleriniz için size ne kadar teþekkür etsek azdýr...Allah razý olsun...
Bizim gibi gurbette bulunanlar,canlý yayýný izleyince kendimizi bir nebzede olsa Nizip'teymiþ gibi hissediyoruz.Teþekkür ederiz...
Cümleler doðrudur sen doðru isen,
Doðruluk bulunmaz sen eðri isen.YUNUS EMRE
çok teþekkür ederim .kameranýn sayesinde cenazemizi bile seyrettik emekleriniz için çok teþekkür ederim.
sizinde bu arada baþýnýz saolsun.
0342 5171254
abi çok güzel olmuþ ama benim baþým döndü acaba çok mu hýzlý dönüyor bana mý öyle geliyor...![]()
Hýz konusunda yapacak birþey yok. Fakat ses konusunda çalýþmalar sürüyor, paraziti gidermeye çalýþýyoruz. Sanýrým microfon çok hassas ...
0342 5171254
Sevgili adminim Allah senden razý olsun görüntü ve kamera mükemmel olmuþ. Ellerine saðlýk seni kazananlar nur içinde yatsýn. Bende senin sayende memleketimi gurbette (Gaziantep) izlemenin keyfini doya doya yaþýyorum. Nizipte gördüðüm iki þey beni çok sevindirdi. Birincisi kameranýn hareketli olmasý...Ýkincisi ise Nizipte yaðmur yaðdýðýný, þemsiye ile gezen insanlarý görmek beni çok mutlu etti..Ýyiki varsýn Hacý Mehmet kardeþim....
'Bir dosttan tek bir gül ve güzel bir sözü ben onunlayken almayý,
öldükten sonraki bir kamyon dolusu çiçeðe tercih ederim'