Benim anladigim, Nizip tamamiyle bir sit alani. Bakalim sonu ne olacak?
Benim anladigim, Nizip tamamiyle bir sit alani. Bakalim sonu ne olacak?
Yapmis oldugunuz 5237 sayili TCK 125-131, CMUK 344/5 ve TCK 525 geregi manevi tazminat talebiyle, tazyike yasal hakkim mahfuzdur.
Dünkü vali beyin ziyaretinde halkdan gelenler oldu mu, Nizip halkýnýn bu konuya duyarlý olmasý gerekiyor.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Kazý alaný gezilirken halkýn toplanmasý pek mümkün olmadý. Alaný gezen yetkilileri býrakmayan milletvekilimiz, onlarý belediyede bir toýplantýya davet etti. Sn.valimizinde katýldýðý toplantýda, çýkan eserlerin yerinde sergilenmesi konusunda karar alýndý ve sn.valimizde gerekli direktifleri verdi.
Kazýyý yapan taþaron firma, kazý alanýna geçici bir çatý yapýlmasý kararý aldý. Çünkü kazý ekibi çok zor þartlarla çalýþýyor. düþünün bu soðukta hepsi dýþarda ve ayaktalar.
Yeni mozaikler çýkmaya devam ediyor. Yapýlan sondajlar sýrasýnda yeni iki tane mozaik daha bulundu. Eðer eskileri ciddi olarak korunabilirse, yeni çýkacak olanlarda saðlam kalabilir.
Bu arada artýk daha ciddi ve büyük yatýrýmlý projeler hazýrlanmasý gerekiyor.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Bu haber sevindirici,kutlarým.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
simdilik uzerimize dusen gorevi tamamladik abi bi kac e mail attim bakalim cevap gelecekmi...
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...
arkadaþlar,az önce,Bimer internet baþvuru formuna,gerekli yazýyý yazýp yolladým.
Baþvuruyu takip etmek açýsýndan baþvuru sayýsý veriyor(benim ki:8745)
En sonuna not ekledim,bu konuda bilgi için NÝZÝP.COM.adresine müraacat edebilirsiniz,dedim.
Haberiniz ola,onun için,daha fazla bilgi var ise lütfen aktaralým,selamlar.![]()
geliþmeler çom güzel.inþ memleketimiz için hayýrlýsý ne ise o olur.
Arkadaþlar þu andaki kültür bakaný ertugrul günay bey tam bir arkoloji tutkunu bütün üyelerimiz mesaj atsa nasýl olur hatta bütün Nizipli kardeþlerimiz çok güzel bir sosyal baský olur
selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Gerekli baþvuruyu yaptým. Ýnþallah talebimizi dikkate alýrlar. Baþvuru Sayýsý:8854
NE MUTLU TÜRKÜM
BÝZ BU VATANI KARÞILIKSIZ SEVDÝK
Teþekkürler arkadaþlar. Amacýmýz bir kamuoyu oluþturup, halký bilinçlendirmek.
Bu konu ile ilgili yüzlerce afiþ hazýrlatýyorum. Yarýn bilboardlarda görebilirsiniz.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Baþvuru Tarihi: 06.01.2010 / Baþvuru Sayýsý:9016 kültür bakanlýgýna bu sayý ile baþvurdum
Selamlar
yazdigim mesajin numarasi
Baþvuru Tarihi: 06.01.2010 / Baþvuru Sayýsý:9048
Baþvurunuzu bu tarih/sayýyla takip edebilirsiniz.
önemli not: takip etmek icin
tarihler arasina nokta yerine (- )tire konulursa sonuc veriyor...aksi halde noktalama yapilinca görülmüyor sonuc
Ayrica basvuru yapmadan önce
yildizli (*)alanlari doldurmaniz zorunludur yine aksi halde isleme alinmiyor
kimlik no isim soy isim gibi
örnek olarak admin memet abinin yazisini kopyaladim aasagidaki gibi yazdim
Nizip ilçemiz Akevler mevkisinde henüz gün yüzüne çýkarýlan M.S. 400 yýlýna ait manastýr ve eþsiz mozaiklerin, yerinde sergilenmesi hususunda yüksek müsadelerinizi ve ilgililere emirlerinizi arz ediyoruz. Söz konusu mozaiklerin üzerinde yapan ustalarýn isimleri ve künyeleri olmasý bakýmýndan arkeologlar tarafýndan çok önemli kabul edilmekte olup, taþýnmasý halinde orijinalliðini kaybedeceði de yüksek bilgileriniz dahilindedir.
Bu konuda yapacaðýnýz çalýþmalar hakkýnda Nizip halký olarak bizleri bilgilendirmenizi arz eder, çalýþmalarýnýzda baþarýlar dileriz.
Konu sakalli0727 tarafýndan (06.01.10 Saat 12:42 ) deðiþtirilmiþtir.
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
servet bey dilekçeler farklý olursa sanýurým her diekçeye ayrý ayrý cevap vermek zorunda kalacaklarýndan sanýrým her kesin ayrý ayrý yazmasý daha iyi olur.
Zira ayný diekçe olursa onlarda matbu cevap hazýrlayýp kopyala yapýþtýr yapýp müracatý birleitirirler ayrý ayrý olursa her yazýyý ayrý degerlendirmek zorunda kalýrlar
Kendimizden biliyorum Selamlar