Ya muhtar biþey sordum cevap vermedin benden sonra yazan mahmut abiye cevap verdin, benle ilgili bir sýkýntý mý var.
Þu eþyalarý BEN le göndereyimmi ücretsiz devam ediyormu.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Tamam Muhtarým saðolasýn. Ben Müslüm abiyle görüþürüm.
Müslüm abiyle görüþtüm daha dün yolladýk dedi, o yüzden bir kaç gün bekle dedi, eþyalar bende duruyor ama Mahmut abi eðer yarýn gönderecekse beraber gönderelim, Mahmut abi senden haber bekliyorum.
Deðerli muhtarým, bugün 5 koli ve bir hurç içinde size eþya gönderdim, bu kolilerin 2 tanesini Mahmut Küçük diðerlerinide ben gönderiyorum, BEN Turizmin akþam 19.00 otobüsüyle gelecek, siz oradan alýrsýnýz.
Dernek ten bu konuda yardým alamadýk sanýrým baþlarý çok kalabalýk, bende otogara gidip kendim teslim ettim ama BEN turizm bu kolilere malesef para aldý yani þu kargo iþini bi çözemedik ama olsun biz yinede göndermeye devam edeceðiz.
Temel bey bu yaptýklarýnýz nasýl ödenir bilmiyorum, ihtiyacý olanlara karþýlýksýz yardým etmek bu devirde pek görülmüyor.
Ben nizipteki ihtiyaç sahiplerinin yaralarýna biraz olsun merhem oluyorsam ne mutlu benim için bizler sizin gibi duyarlý insanlar sayesinde bi þeyler yapmak için çaba harçýyoruz ama bu yorgunluklarýmýzý ihtiyaç sahiplerinin gözlerindeki iþýltýda ve dualarýyla yorgunluðumuzu atýyoruz sizlerde bu taþýn altýna elinizi koyduðunuz için minnettarým.saygýlarýmla
Mahmut küçük abi yaptýðýnýz yardýmlardan dolayý ihtiyaç sahipleri adýna teþekkür ederim .saygýlar sunarým
Deðerli muhtarým aslýnda bizim yaptýðýmýz birþey yok, önemli olan ihtiyaç sahiplerine ulaþmasý, iþin en büyüðünü siz yapýyorsunuz, biz sadece çevremizden eþya topluyoruz o kadar.
Sizin emekleriniz daha fazla bu konuda mutevazý olmayýn.
Sizler toplayýp yollamasanýz ben ne kadar yeterli olurum .bir elin nesi var iki elin sesi var arkadaþ saðolun allahým sizlerden razý olsun sizin gibilerin sayýlarýný artýrsýn.saygýlarýmla
mahmut küçük ve müslüm akpek in yollamýþ olduklarý giysileri aldým çooooook teþekkür ederim.yardýmlarýnýn devemýný beklerim.saygýlarýmla