Mustafa benim yüzümden konu bu hale geldi Ramazanýn bir suçý yok.
Mustafa benim yüzümden konu bu hale geldi Ramazanýn bir suçý yok.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Sanýrým bu konuyu çok abarttýk. Daha geçen sene bir arap ülkesinde buna benzer bir balýk karaya vurmuþtu. Bulanlar "Bu ne biçim balýk? Ýnsan suratýna sahip. Kesin kýyamet alameti!.." deyip de baþýnda 24 saat Kur'an okutuyorlardý. Onlardan farkýmýz mý var þimdi?
![]()
bireysel emekli, sadece üye...
Bizim farkýmýz, bu balýðýn cinsiyetini anlamak istememiz.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Hocam sokaktaki insanlarýn cinsiyeti belli deðil. Erkek-Kadýn birbirine karýþmýþ. Bu mahlukun cinsiyetinden kime ne? Bahsettiðim haberin videosu da þu olsa gerek...
http://www.youtube.com/watch?v=c2jfCKuDfCY
bireysel emekli, sadece üye...
Deniz Delikanlýsý mý oldu þimdi.
Yani kýz tavlama (pardon balýk avlama) iþimiz suya mý düþtü.![]()
Osman Demir Istanbul
Bundan sonra yazarken mustafaya sorun arkadaþlarda bir yanlýþlýk olmasýnMustafa bu konulara çok hassaslaþtý bugünler
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Evet Mehmet abi, çok doðru söylüyorsun, hassaslaþtým son günlerde ben.Ne diyelim beni hassas yapan arkadaþlar saðolsun![]()
mustafa kanal çok güldüm yazýlarýnýza ehuehue)) bu arada ciddi ciddi biþi sorucam bu balýgý demiyorum ama gercekten deniz kýzý varmý acaba ben cok merak ediyorum yoksa niye masallara konu oldu bunca yýldýr ama olsaydý simdiye kadar bulunmus olurdu dimi
))??
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
War war karada kaçan havada uçan varda suda olmaz mý![]()
Hayri Murat Bakýrcý
Allah aþkýna bunun kýza mýza benzer bir hali varmý uzaylý gibi biþeyy)