herkesin fikrine saygý.....
herkesin fikrine saygý.....
Konu boroboro tarafýndan (15.01.09 Saat 18:08 ) deðiþtirilmiþtir.
ben yazdýklarýmýn arkasýndayým.
isteyen editlesin umrumda olmaz öyle sorunda yapmam.
ancak hasan abi insanlarý kýrmadan birþeyleri anlatmak gerek öyle pat diye forma yazýldýðý zaman kalpler kýrýlýyor. benim sana kalbim kýrýlmadý sadece þaþýrtým. yine benim hakkým sana helal olsun.
yine benim hasan abimsin.
þuan diyeceksiniz neden gülüyosunuz???
böyle yazýlarý ben siteye yazýlamasýndan yana degilim özel mesaj dýye birþey var eger rahatsýz oldun yada fikir rahatsýzlýgý yazarsýn aslý varmý yokmu ama kimse kimsenin günahýný almasýn ben burda hic kimsenin tarafýnda degilim sadece siz böyle mesajlarý okuyunca site daha cok iyyiyemi gider kötüyemi bu soruya cevap verecek kim var ??
borboro kardeþ ya sen çok zekisin yada bizi kör sanýyorsun
böyle maddelerle haklý çýkýlmaz.
bak gökhan helallesdigimiz konu bile silinmis.bende sana hakkimi helal etmistim son yazimda.fakat özelden halletmek varken buraya tasmasi hos olmadi.send ebenim kardesimsin.ne yani burda kalp kirmisiz diye yine sana sarilmiycakmiyim gördügümde.
ama kalp kiriliyor ben sana ilk o cümlede özelden rica ettim dikaatini cekerim.gökhanim o cümleyi sil dedim.o konunun arkasinda yazdigin yazinin bana geldigini bilmeyecek kadar ***** degilim yani.
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
........herkesin fikrine saygý...
Konu boroboro tarafýndan (15.01.09 Saat 18:07 ) deðiþtirilmiþtir.
hani sakin olacaktýk?
Konu akhenaton tarafýndan (15.01.09 Saat 18:30 ) deðiþtirilmiþtir.
Bir Garip Yolcuyum iþte....
ben burda tarýþmayý istemedim aslýnda özelden halletmeye de çalýþtým ancak olmadý sonunda buraya yazdým.
aslýnda tartýþma kültüründe biri hep ezilir ben bunun taraftarý deðilim birbirimize yanlýþýmýzý diyelim ve yanlýþ yapan hazmetsin.
silmedim niye silmedim ben onu genel yazdým.
yinede diyorum ben nizip gençiyim ben öyle davranýþlar yapmýyorum arkadaþ çevremde yapmýyor.
eðer yapanlar varsa tüm nizipe mal etmek yapmayanlarýn hakkýna girmektir.
yine diyorum o laf hasan kardeþime deðil!
borboro kardeþ seni tanýmam etmem sende beni tanýmazsýn önce tanýþalým sonra tekrar yaz.
arkadaþlar sizin yüzünüzden site cökecek yeter ama)))
olan olmuþ haklýyý haksýzý arayacagýnýza önce yazýyý nereye yazdýnýza bakýn bence soruma cevap verecek kimse yok galiba site böyle daha renkli oluyo devam ozaman sizlere saygýlarýmla ????
yav amannnnnn neyseee kimse kimseyi kirmasin.
gökhan sende
isterseniz gidin kimse vazgecilmez degil...
siteyi rahat ettirin
bizim yetkilerimizi sorgulamak sizemi düstü diye
biz parami kazaniyoruz isterseniz yazmayin ... falan diye
biz de para almiyoruz yaziyoruz diye hersey para gözüyle bakmamak lazim
orta yere yazma...kimsenin gururunu kiramassin.
o yazdiklarin yanlis diye özelden belirtmistim sana.peki neden hala silmedin?
ve hic düsündünmü nicin her zaman 10 binin üzerindeki üyeden en fazla 15 kisi nikli online oluyor?
acaba herkesede böyle sert üsluplami davraniyorsunuz
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
ben yazmayacam dýyorum ..çünkü vazgeçilmez deðilim ve para kazandýrmýyorum..gerçek ortaya çýktý...![]()
neyse ya gökhanda aslinda cok efendi bir insandir.bugünlerde gergin bekarlik baisna vurmustur)neyse gökhan o kisimlari bi zahmet sil kardes.en son belirttigim yerleri insanlari gercekten kirmis oluyorsun.dervisin zikri kalsin yine ben samimiyetine inaniyorum
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
eyvallah abi sevindim inanmana.
borboro kardeþ ben dedim ki kimse burdan para almýyor senin yazdýðýna bak hele
hangi birimiz para alýyor yada siteye para kazandýrýyor.
biz burda gönül iþi yapýyoruz. karþýlýksýz ve çýkarsýz.
Konu Gökhan Dokuyucu tarafýndan (15.01.09 Saat 18:32 ) deðiþtirilmiþtir.
neyse konumuza dönelim..mehmet gelir siler hepsini zaten birazdan....![]()
gökhan senin bir art niyetin oldugunu sanmýyorum kesinlikle her cümlen güzelde kimse bizim yetkilerimizi sorgulayamaz demen olmamýs benim ilk msjým konuyla alakalý olduðu halde güme gidiyosa ben bunu sorgularým(sadece admin bey hariç onu asla sorgulamam çünki ona çok güveniyorum biþi yapmýssa dogrudur derim ve burdan yazýlarýndan tanýdýðým kadarýyla çok beyefendi çok saygýn bi insanbide demiþsinki kimse vazgecilmez deðil kimseyi zorla tutmuyoruz gitmek isteyen gitsin demiþsin bence bu kýrýcý bi cümle olmus sence olmamýsmý?? kendi içinde bunun özeleþtirisini yap lütfen..
Konu secretgarden tarafýndan (16.01.09 Saat 00:26 ) deðiþtirilmiþtir.
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...