ay ben bu konuda nekadar cok tartýsmýsým hemde suan kankim dediklerimle dogan boro yazýlarýnýzý silin yahu rezil oluyorum
neyse bu arada dilruba ben ora neresi valla bilmiyorum umarým caresine bakýlýr kýsa sürede...
ay ben bu konuda nekadar cok tartýsmýsým hemde suan kankim dediklerimle dogan boro yazýlarýnýzý silin yahu rezil oluyorum
neyse bu arada dilruba ben ora neresi valla bilmiyorum umarým caresine bakýlýr kýsa sürede...
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
'secretgarden' istersen kendi yazini silebilme imkanin var. Baskalarindan ricaci olmana gerek yok.
Bu cadde ve sehrin trafik sorunu neden cozulemiyor anliyabilmis degilim. Nizip.com'un daha etkin oldugunu dusunurdum ancak bi sekilde ilerleme saglanamiyor ve ben bunu anlamlandiramiyorum.
Gecen gelisimde, pazar gunu lise caddedesinden gecerken inanilmaz(bana oyle geldi) bir olayla karsilastim. Ki cadde sehrin en islek ve ana caddelerinden bir oldugu halde 'dugun alayi' kurulmus caddenin ortasina ve bununla yetinilmeyip dortbir taraftan kusatilip trafige dahi sandalyeler araciligiyla kapatilmis!
Inanin saskinligimdan donup kaldim. Yani ben mi fazla abartiyordum acaba, zuppelik miydi benimkisi, dogup buyudugum sehre burunkivirma mi yoksa?! Yani bi sehrin ana cadddeslerinden birnin kapatilmasi....
Ne bileyim, ne diyeyim, bunlari gormezden mi gelmeli?
Dogrusunu buyukler bilir!
stadyumun alt tarafýndaki uzun cadde belkýs mahallesinin sonuna kadar gidiyor orada yapýlacak sey bence tek bý seçenek var orada bulunan 3 hatta 4 okulun giriþ ve çýkýþ saatlerinin býrbýrýnden ayrýlmasý özellikle öðleden sonraki çýkýþlar...
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Okul önlerinde boþ boþ dolaþan ve motorlarla oradan orada durmadan esnafý çileden çýkran öncelikle temizlenmeli.
Yýllarca Lise caddesi geniþletilecek dediler....ama olmadý...hadi onu býraktýk,bari caddenin tehlike arz eden yerlerine ''tümsek'' yapýlsýn dedik o da olmadý...artýk ne diyelim bilmiyorum...!
Rabbim kaza ve beladan korusun cümlemizi...
Selam ve dua ile
Feryadý býrak,kendine gel,çünkü zaman dar...Uðraþ ki; telafi edecek bunca zarar var!
Geliþi güzel tümsek yapýlmasýn diye uðraþýyoruz. þimdi okuyorumda arkadaþalar tümsek yapýlsýn diyor. Hata yapanlar cezalandýrýlýr herkes deðil.tümsek herkesi cezalandýrýyor.
Abi ben geliþi güzel tümsek yapýlsýn demiyorum... ''tehlike'' arzeden yerlere yapýlsýn diyorum... neyse ha ben dedim diye yapýldý mý hayýr..
ben cocukken tümsek vardý bu kadar kaza olmuyordu...
neyse bu konudaki tavrým tamamen insanidir.. insani vazifedir...
ben üzerime düþeni yapayým da vicdani acýdan rahat olayým...
neyse selam ve dua ile
Feryadý býrak,kendine gel,çünkü zaman dar...Uðraþ ki; telafi edecek bunca zarar var!
Vallahi oyle bir ortama degil gelisi guzel tumsek yapilmasini ben cam kiriklari dokulmesini bile tavsiye edebilirim. Yeterki su rezalete, basibozukluga bi care olsun
nizipteki motorsikletler okul çýkýþýnda mutlaka okul önünde olmalýlar iki üç kiþiye hava atmak için artý servislerde zaten nizip içinde suruç dolmuþlarýndan daha kötü artý servisle dýþardan bakýlýnca müzik center ý anýmsatýyor sson ses açýk oynayan zýplayan pavyon misali artý yollar çok dar ve geniþletilmesi çok zor oradaki evlerin yýkýlmasý lazým ve belediyeninde buralarý alýp yýkýp yolu geniþletmeye gücü yetmez diye düþünüyorum okuyupta benim gibi düþünürmüsün
Çözüm, herkesin kurallara uymasýndan geçer.
Çözüm, herkese saygý göstermekten geçer.
Çözüm, eðitim ve biliçlemeden geçer.
Bunlar olmadýmý, ne yaparsanýz yapýn çözümsüz kalýr.
Sevgiler...