KONT KARDEÞ LAFIM TABÝKÝ SANA DEÐÝL BEN ONU AYÞE ÝÇÝN SÖYLEDÝM(LAKABIYLA ÇOK UYUMLU OLDUÐUNU ANLATMAK ÝSTEDÝM).
KONT KARDEÞ LAFIM TABÝKÝ SANA DEÐÝL BEN ONU AYÞE ÝÇÝN SÖYLEDÝM(LAKABIYLA ÇOK UYUMLU OLDUÐUNU ANLATMAK ÝSTEDÝM).
ÝNSANLIK ZOR ÝÞ...
çok ama çok komilsin fatma seninde lakabýnla uyuþmadýgýný söylemek yanlýþ olmaz herhalde......süleyman biz degiþmedik üniversite göripte degiþim havalarýna girenlerden degiliz...fakat geliþtik!!!!
Aslýnda söylediklerimden çok sakladýklarýmda gizliyim ben bu yüzden anlamak için konuþtuklarýmdan çok sustuklarýma kulak ver!!!
EVET AYÞEM LAKABIMLA UYUÞMADIÐIMI SÖYLEMEK YANLIÞ OLMAZ DOÐRU OLURAYÞE BÝRAZ SÝNÝRLÝ GÖRDÜM SENÝ.AYRICA SÜLEYMAN HAKLISIN HÝÇ DEÐÝÞMEDÝK ÝNÞALLAH DEÐÝÞMEYÝZ DE
ÝNSANLIK ZOR ÝÞ...
iþallah
unývdeký sýralara ne yazýyosunuz acaba þimdi onu çok merak edýyorum
slymnckr27 beným sýramda ayný sey yazýyor
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
iii bende aynýsýný devam ettýrmeye çalýþýyorum her gýrdýgým sýnýfa lisede yazdýgým cumleyý yazýyorum.
.
.
bende her sýnýfa yazýyorum bakalým nereye kadar yazacagýz?
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
gýttýgý yere kadar goturmeye çalýþýrýz.....
Aman bu dediklerimizii yazdýklarýmýzý MEB duymasýn![]()
Eyvallah !!!
sIRAMIN ÜSTÜNDEN ÇOK ÞEYLER(AÞKLAR,KOPYALAR,KARALAMALAR,RESÝMLER) YAZINIP SÝLÝNDÝ.AMA BÝR YAZI SADECE SÝLÝNMEDÝ:.
’BÝR UMUTTUR YAÞATAN ÝNSANI
Konu nizip.com tarafýndan (15.07.08 Saat 13:55 ) deðiþtirilmiþtir.
umutlove<br><br><br>Bir umuttur yaþatan insani...
VALLA SÜLEYMAN ÜNÝVERSÝTEDEKÝ SIRALARDA HEP SÝYASÝ ÞEYLER YAZIYO ÞÝMDÝ BURDA SÖYLEMEM UYGUN OLMAZ.
ÝNSANLIK ZOR ÝÞ...
YOK VALLA SONBAHAR BÝZÝM SIRALARDA HÝÇTE SÝYASÝ ÞEYLER YAZMIYO DAHA DOGRUSU HÝÇ BÝÞEY YAZMIYO....
Aslýnda söylediklerimden çok sakladýklarýmda gizliyim ben bu yüzden anlamak için konuþtuklarýmdan çok sustuklarýma kulak ver!!!
NAPÝM AYÞE?MADEM SIRANDA BÝÞEY YAZMIYO NÝYE BU KONUYA GÝRÝYOSUN.BAÞLIÐI OKUMADIN MI "SIRANIZDA NE YAZIYOR" DEMÝÞLER.
ÝNSANLIK ZOR ÝÞ...