hoþ geldin kardeþ,.
bursa’dan selamlar, sen hangi taraflardasýn .
selamlar,.
ilker kayar.
.
hoþ geldin kardeþ,.
bursa’dan selamlar, sen hangi taraflardasýn .
selamlar,.
ilker kayar.
.
** Bizi güçlü yapan yediklerimiz deðil, hazmettiklerimizdir. Bizi zengin yapan kazandýklarýmýz deðil, muhafaza ettiklerimizdir. Bizi bilgili yapan okuduklarýmýz deðil, kafamýza yerleþtirdiklerimizdir.
Hoþ geldin iyi ki de geldin seni çok sevdim ben yahu.
yazýlarýnýz artýk hep merakla bekliyeceðim. .
tekrar hoþ geldin...
saygýlar..
Allah seni netmiye Gökhan bir maraba dedi þýp diye sevdim dedin allahtan þiir miir yazmadý...
neyse kardeþ hoþgeldin.. nereden? (ayrýca kardeþ mi diyecez bacý mi diyecez hani ters olmasýn...).
Mühendishane-i Berri-i Hümayün -:--:- Ýstanbul
Taþtýn yine deli gönül sular gibi çaðlar mýsýn? Akdýn yine kanlý yaþým yollarýmý baðlar mýsýn?
Nidem elim ermez yare bulunmaz derdime çare? Oldum ilimden avare beni bundan eðler misin? (Yunus Emre)
VALLA ALLAH HEPÝNÝZDEN RAZI OLSUN GÜZEL BÝ MÝSAFÝR PERVERLÝK GÖSTERDÝNÝZ....
CENGÝZ KARDEÞ GÖKHAN KARDEÞ NEDEN SEVDÝ BÝLMÝYORUM AMA DEMEKKÝ HERKEZÝ SEVECEK KABÝLÝYETE SAHÝP BÝRÝ....
HEPÝNÝZE TEÞEKKÜR EDÝYORUM....
METAL ABÝM ZAMANLA NASIL BÝRÝ OLDUGUM ANLAÞILIR ZATEN...
öyle deðil mi zaten amacýmýz bütün insanlýðý sevmek
Nebiye layýk olabilirsek ne mutlu bize o evrensel sevgiyi öðrenmemiz için bize kuran-ý kerimi klavuz býrakmadý mý...
saygýlar....
AA yok ben daha çok seviyom hem niye abi diyon öyle belki abladýr![]()
VAYYYY BEEEEEEEEEEEE KEÞKE DAHA ÖNCE GELSEYMÝÞÝM ÞU SÝTEYE BU KADAR SEVÝLECEGÝMÝ BÝLSEYDÝM VALLA DUYGULANDIM HA DOKUNSALAR AGLAYACAM...ZATEN ÝNT CAFEDE DE ’PENCEREDEN KAR GELÝYOR AMAN ANAM GURBET BANA ZOR GELÝYOR ’ÞARKISI ÇALIYO NEYSE YAVVVV.
ÝYÝKÝ GELMÝÞÝM BU SÝTEYE BENÝM BU KADAR ÇABUK KABULLENDÝGÝNÝZ ÝÇÝN TEÞEKKÜRLER....
BÝR BEN VAR KÝ BENÝM ÝÇÝM DE<br>BENDEN ÖTE BENDEN ZÝYADE.........
Vurgun hoþgeldin.Siteye vurulmuþsun herhalde.
Mal kaybeden, bir þey kaybetmistir, onurunu kaybeden birçok þey kaybetmiþtir.
Fakat cesaretini kaybeden her þeyini kaybetmistir.
Ýþte kasapoðlu son noktayý koymuþ.
vurulmuþ þifasý da günde 3 öðün siteye girmek yemekten önce gir ki beynine oksijen daha çok o vakit gidermiþ.
tekrar hoþgeldin... hangi takýmý tutuyorsun....
Edited by - cengizkrbck on 11/27/2006 10:45:47 PM
Mühendishane-i Berri-i Hümayün -:--:- Ýstanbul
Taþtýn yine deli gönül sular gibi çaðlar mýsýn? Akdýn yine kanlý yaþým yollarýmý baðlar mýsýn?
Nidem elim ermez yare bulunmaz derdime çare? Oldum ilimden avare beni bundan eðler misin? (Yunus Emre)
CENGÝZ KARDEÞ NE DEDÝGÝNÝ TAM ANLAMADIM...SANA KARÞI BÝÞEY SÖYLEMEDÝM KÝ.
GÖKHAN KARDEÞ YOKSA SEN SÝTEYE 3 ÖGÜN MÜ GÝRÝYON....
VALLA BEN DE ALIÞTIM SÝTEYE AMA GÜNDE ÜÇ ÖGÜN DEGÝL SADECE BÝ KERE GÝRÝYOM N.
Yok vurgun sadece geceleri baþka yoksende galiba derslerden vakit buldukça giriyorsun dimi
bir de arkadaþlara gittiðinde öyle mi
Genelde biz öðrenciler öyle yapardýk da ...
YOK DERSLERDEN VAKÝT BULDUKCA DEGÝL BÝZÝM OKULDA ÝNTERNET BAGLANTISI VAR BÝLGÝSAYAR DERSLERÝNDE SIK SIK GÝRÝYOM ÇOK ÞÜKÜR....
ya bu vurgun sanki yabancý deðil) acaba önceden bir üyeliðiniz varmýydý
)