NÝZÝP.COM olarak Gayemiz hiç bir fikir ve ideolojiye saplanmadan yaþanabilir bir NÝZÝP yaratma hedefi deðil mi? O zaman Kurban olsun derviþde, ekibide![]()
NÝZÝP.COM olarak Gayemiz hiç bir fikir ve ideolojiye saplanmadan yaþanabilir bir NÝZÝP yaratma hedefi deðil mi? O zaman Kurban olsun derviþde, ekibide![]()
sitede bize karþý yapýlan bazý hareketlere ayný üslupla cevap vererek dostlarý kýrmaktansa (dost kalýp) yazmamayý yeðledik...DERVÝÞ DÖRTBUDAK
Hedef.. 5 FAKÜLTE 5000 ÖÐRENCÝ
afiyetler olsun efenim þifa olsun. Bi daakine inþallah kaçýrmamaya gayret edeceim.
gokhan arkadasim davete icabet sünnettir ama ben nizipten cok uzaklardayim.. insallah birgün tanisma firsatimiz olur... sizlere afiyet olsun..
Abi ideolojisiz hayatmý olurFikirlerimiz ne kadar zýt olursa olsun,önemli olan yazýlanlarla kalp kýrýlmamasý.Karþýlaþtýgýmýzda birbirmizden utanacak sözler sarf etmemeliyiz sitede.Anladýn sen onu
'Kurban olsun derviþde'Bu laf heyecanla söylenmiþ bence
Ýleride piþman olmayasýn.
Ay o fotoðraflar ne öyle? Çið köfte yapmýþlar, üstüne üstelik bir de elleriyle yemiþler. Ekran karþýsýnda içim suvaþtý resmen!...
![]()
bireysel emekli, sadece üye...
Mehmet heyecanla deðilde espri maksatlý yazdým onu. Dikkat edersen sonuna smile attým. Ama yazdýðým dakika piþman oldum desem inanýrmýsýn.Çünkü kula kurban olunmayacaðýný bildiðim için yazmamam gerekirdi.. Eveettt, espride olsa biraz aðýr kaçtý.
Olaya takva boyutuyla bakarsak çok aðýr bir kelime kullandýðýmýn farkýndaydým.
sitede bize karþý yapýlan bazý hareketlere ayný üslupla cevap vererek dostlarý kýrmaktansa (dost kalýp) yazmamayý yeðledik...DERVÝÞ DÖRTBUDAK
Burasý yeri degil amma Sahabeler demekki ömrü boyunca hep hata yapmýþ,anam babam sana kurban olsun ya resulluhah demekle.
Ýnsanýn insana kurban olurum ifadesine bakarsanýz bir kelimenin dilde ve lügatte iki þey veya iki manasý vardýr
1-Kelimenin lugat manasý olur
2-Kelimenin ýstýlahi manasý olur
Bu tür cümle ve ifadeler genellikle ýstýlahi mana içerir yani ben sana kurban olurum derken insan sana caným feda demek ister hangimiz canýmýzý ailemize sevdiklerimze dahasý ve en önemlisi BAYRAGIMIZA TOPTAGIMIZA feda etmeyiz kurban olmayýz , yaratýlýþ yönünden bakarsanýz insan EÞREFÝ MAHLUKTUR yani yaratýlmýþlarýn en üstünüdür haliyle insanýn insana ben sana kurban olayým yani sana caným feda demesinde ne dinen nede sevgi saygý yönünden bir mahzur yoktur.
Bence iyi düþünmek lazým Eger bir insanýn ugruna kurban olacagý deger yoksa sonradan çok piþman olur bu degerlerim yok diye.Selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Ben onu düþünmemiþtim.Ben orayý istila ederiz sonradan bu söz için piþman olursun o anlamda söylemiþtim.
Eyvallah FATÝH Abi..Açýklaman çok güzel olmuþ. Farklý bakýþ açýsýyla biraz daha aydýnlattýn bizi.
Mehmet kardeþim zaten gelen arkadaþlarýn hepside farklý görüþte insanlar. Gelsen istala etmiþ olmazsýn sende aramýza katýlmýþ olursunÝþte bizim farkýmýz orada baþlýyor. Farklý görüþlerdede olsak insanca oturabiliyor, anlaþabiliyor ve ortak karar alabiliyoruz.
gökhan abi bizim gibi þimdi okulda olanlar nasýl tadacak o çið köfteden bayram da da böyle birþey düzenleseniz olur mu
Gökhan abi bizim gibi þimdi okulda olanlar nasýl tadacak o çið köfteden bayram da da böyle birþey düzenleseniz olur mu