ya bu site Nizip belediyesine mi ait neden belediyenin reklamý yapýlýyor. sayýn site yönetileri bu site belediyenin ise beni üyelikten atýn.
ya bu site Nizip belediyesine mi ait neden belediyenin reklamý yapýlýyor. sayýn site yönetileri bu site belediyenin ise beni üyelikten atýn.
Kardeþ öncelikle Nizip.com'a hoþgeldin. Burasý Nizip'lilerin sitesidir, yani paylaþmak istedikleri güzel konularý, resimleri, anýlarý gönderdikleri bir sitedir. Bu nedenle her güzel þeyi yayýnlarýz. Güzel olaný kim yaptýysa onu yayýnlýyoruz. Senin paylaþmak istediðin varsa onuda yayýnlarýz. Güzel olanlarýn yanýnda düzelmesini istediklerimizi de yayýnlýyor ve halkýn sesi olmaya gayret gösteriyoruz. Belediyeye yapýlan birçok eleþtiriyi yine bu sitede bulabilirsin. Selamlar...
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (20.10.07 Saat 17:25 ) deðiþtirilmiþtir.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
keskinn bey,burada belediyenin yaptigi muhtesem bir eser var,Nizip tarihinde böyle bir eser gördünüzmü? neden bundan rahatsiz oluyorsunuz.biz disaridan,Nizip belediyesini basarili buluyoruz,ve yapilanlari buradan taktir ediyoruz.Hersey Nizip icin.
ÝLK ÖNCE BU PARK ÝÇÝN ARKADAÞLARÝN DEDÝKLERÝ DOGRUU NÝZÝN UÞAGÝNA DUR DÝYEBÝLÝRMÝ ÝNSAN HEMEN DALARLAR YÜZMEYE BÝR DE GENÇLÝK YENÝ ÇAG DÖNEMÝMDE SPOR YAPACAK BÝR YER BULAMAYACAK SPOR ATAÜRKTÜN BÝR ATASÖZÜ VAR DÝÝ ONU DÜÞÜNSÜNLER BUGÜN DÜNYADA BAKÝLÝNCA ÖRNEGÝN ÜNÝVERSÝTELERDE ÖGRENCÝLER SPORCU BURS VERÝYORLAR BUNUN BÝR NEDENÝ VARDÝR ÇÜNKÜ SPOR YAPAN ADAM ZEKÝ ÇEVÝK OLURRR BENÝM LÜGATÝM BU KADAR DAHA FAZLA SÖYLEYEMÝYORUMMM ... BELEDÝYE BAÞKANÝMÝZDAN RÝCAM NÝZÝPLÝ ÇOÇUKLARÝN SPOR ÝLE GELÝÞMESÝ ÝÇÝN ONLARA UFAK BÝÝ TESÝS GÝBÝ BÝ ÞEY YAPSA YETERLÝDÝR KOSKACO SAHA ZATEN FAZLA ÝDÝ.. ESSKÝDEN TURNUVALAR DÜZENLERDÝLER ESNAFLAR ARASÝNDA GENÇLER ARASÝNDA DÜZENLESÝNLER MESELA alagöz .
görünce inanamadým ya süper farklý bir güzellik katmýþ Nizipimize.biran görünce sanki nevyork falan sandýým.emeði geçenlere teþekkürler.izmir.
Nizip’e ve sevgili Nizip halkýna yakýþýr bir çalýþma olmuþ sevgili hemþerilerim her þeyin en ii sine layýktýr ..
Her ne kadar geç kalýnmýþ bir çalýþma olmasýna raðmen yinede emeði geçenleri kutluyorum ..
Ankara Keçiörendeki gökçek parkýnýn küçük bir modeli olmuþ ..
Demekki isteyince böyle güzelliklere imza atýlýyor ..
Sayýn sarýda kendisini düþündüðü kadar birazda hemþerilerini düþünse eminim çok daha güzel iþler yapýlýr..
A.SAHIN
OSMANLI PARKI ÇOK GÜZEL OLMUÞ EMEGÝ GEÇEN HERKESE TESEKKÜRLER
-Nizip kütüphanesi rezalet ve borç içinde..
-Nizip te köy yollarýnýn % 90 ý düz toprak yoldan daha kötü.
-Nizipimizin iç trafiði kontrol edilemez oldu.
-Nizip in % 90 ý zar zor geçiniyor..
-Nizip otogarý,2 firma olmaz ise fýstýk hali ambarý olacak nerdeyse.
-o ziraat bankasý önündeki yaþlýlarýmýzýn maaþ çilesini görüpte-Nizipten gurur duyuyorum-demek size hak deðildir ey büyükler...
-Nizip gençliðinin %90 ý sürekli internete takýlýyor.NÝYE MÝ?...almandan þurdan burdan bir kýz bula da kaçýp gide diye.... .
O-S-M-A-N-L-I PARKI....OSMANLI nýn adý parklara kaldý diyesiymiþ....
yapanlarýn eline saðlýk.ÇOK GÜZEL OLMUÞ..
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (20.10.07 Saat 17:25 ) deðiþtirilmiþtir.
<a href="https://www.nizip.com/showthread.php?t=447">Nizip Lisesinin Adi Geri Verilsin !</a>
ÇOK SÜPER ÇOK TEÞEKKÜR EDERÝM MEMLEKETÝMÝZE BÖYLESÝNE GÜZEL ESER BIRAKTIKLARI ÝÇÝN AMA ÖNEMLÝ OLAN SAHÝPLENMEK 3- 5 TANE SERSERÝYE MEYDANI BIRAKMAMAKTIR. UMARIM ÖZEL GÜVEMLÝÐÝ VARDIR, OLMASIDA GEREKÝYOR
OSMAMLI parkýný tüm Nizipli hemþerilerime hayýrlý olmasýný temenni ederim. .
VEYSEL DEMÝR ÝSTANBUL .
.
BENCE de super orhan sen devam et cekemeyenler olabilir saygilar
VEYSEL DEMÝR HERKESE SELAM OLSUN OSMANLI PARKININ TÜM NÝZÝP HALKINA HAYIRLI OLMASINI DÝLERÝM. UMARIM TEMÝZ TUTARLAR..
.
Bugün pazar olduðu için ailecek gezelim dedik. Parka doðru gidince yeni parký çocuklara gezdireyim dedim. Muazzam bir kalabalýk vardý. Köprülerin üzerileri cývýl cývýl.. Hele çocuk alanýný görmenizi isterdim, iðne atsanýz yere düþmez. Aileleringelip oturduðu gibi birçok gençte geziniyordu parkta ve þahsen en ufak bir saygýsýzlýk görmedim. Bir tarafta aileler oturup yazdan kalma güneþin tadýný çýkarýrken, bir tarafta çocuklar salýncaklara binmenin yarýþý içerisindeydi. Gençler son derece kibar gezip çýkýyorlardý parký. Bir küçük çocuk takýldý gözüme aðlýyordu, sonradan anladýk ki yanýndaki babasý ve onu artýk eve gitmek için ikna etmeye çalýþýyordu. .
Havuzun sularý kýþ olduðu için olmalý ki boþaltýlmýþtý veya tamirat var bilemiyorum...
Bence tek eksiklik kafenin iþlemeyiþi ve hizmete açýlmayýþý. Umarým orasýda iyi bir iþletmeciye verilirde ailecek gidebileceðimiz içkisiz bir mekana kavuþuruz..
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Bunu yapanlardan allah razi olsun sizdende razi olsun
Orhan seni takip ediyorum su resimlerden dolayi sana nekadar tesekür etsem azdir cünkü memleketen cok uzagim HARIKASIN