ben geçen seneki hakkýma razym. Müþebbek tatlý.
Bu sene mumbar biraz fazla olursa eyi olur![]()
ben geçen seneki hakkýma razym. Müþebbek tatlý.
Bu sene mumbar biraz fazla olursa eyi olur![]()
SIKINTI YARATMA...!
3.agustos da burda olursam babamýda alýr kesin gelirim![]()
Made Ýn NizipLi
Selamualeyküm
Ben gelemiycim aðem taaa ýstanbuldan oraya gelmek zor olýy
Ýþtende izin alamýym
Gelmeyi çok isterdim
allahtan bir mani olmazsa eðer orada olacaðým...Ýnþaallah
bana da ne görev düþüyorsa da baþým gözüm üzerine...
Ne o? Gelirim diyen çok, getireyim diyon yok
Kim ne getirecek kardeþim..200 kiþiyi doyurmak kolay mýHele baþlayýn bakim....Kurbanlýk koyun benden
sitede bize karþý yapýlan bazý hareketlere ayný üslupla cevap vererek dostlarý kýrmaktansa (dost kalýp) yazmamayý yeðledik...DERVÝÞ DÖRTBUDAK
Hedef.. 5 FAKÜLTE 5000 ÖÐRENCÝ
gecen seneký gýbý ben yýne mummar getýrebýlýrým
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Ne o? Gelirim diyen çok, getireyim diyon yok
Kim ne getirecek kardeþim..200 kiþiyi doyurmak kolay mýHele baþlayýn bakim....Kurbanlýk koyun benden
Derviþ kardeþim baþýmýz gözümüz üstüne siz yeterki bize ne düþecek onu söyleyin,biz misafir deðil ev sahibi sayýlýrýz,ayrýca Ýstanbul'dan istediðiniz bir þey varsa onuda halladeriz,sen takma kafaný,saygýlar.
Mal kaybeden, bir þey kaybetmistir, onurunu kaybeden birçok þey kaybetmiþtir.
Fakat cesaretini kaybeden her þeyini kaybetmistir.
Deðerli arkadaþlarýmýz sadece yöresel yemek ve içecek katkýsýnda bulunabilirler. Onlarýnda deðerine paha biçemediðimiz ve çarþýdan satýn alamadýðýmýz içindir.
Bizim için önemli olan deðerli dostluklarý baþlatabilmek, eski anýlarý yeniden canlandýrabilmektir.
Bu nedenle yöresel yemekler ve içecekler dýþýnda birþey kabul edilmesi söz konusu deðildir. Tabi buda bir þart deðil, çeþitlilik arzu edenleri memnun etmek içindir.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
iyi bir organizayson her kezi beklerizi abari eliniz boþ gelmeyin ama ben yine yokum yaa
ben nizipten çýkalý 3 yýl oldu bu ogranizasyonun 3. yýlýaslýnda tarihin erkene alýnmasý beni zorlicak gibi ama yinede orada olmayý çok istiyorum.. kýsmet inþ orada olurum...
arkadaþlar ben de aranýza yeni katýldým sayýlýr. Ben ce benim fikrim öncelikle gelecek olan arkadaþlarý bi belirlesek de ondan sonra organizasyonu kesinleþtirip yeme - içme iþlerini ayarlasak.
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
Ne yapalým RAMAZAN BEY, sýcak sýcakda hemen o et yenmezkiVarsa farklý bi çözüm yolu ona bakalým. Bugünde çarþamba ben hacý'nýn yanýna gidim hele
![]()
sitede bize karþý yapýlan bazý hareketlere ayný üslupla cevap vererek dostlarý kýrmaktansa (dost kalýp) yazmamayý yeðledik...DERVÝÞ DÖRTBUDAK
Hedef.. 5 FAKÜLTE 5000 ÖÐRENCÝ