Bende 1F -2G noktasý arasýnda kalan karedeki büyük binayý merak ettim
Bende 1F -2G noktasý arasýnda kalan karedeki büyük binayý merak ettim
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Galiba 2 G deki deki Ýstiklal Ýlkokulu.
Pardon bir de arkadaki agaclar var ya onlar da zeytin agacý.tiny_mce/plugins/emotions/images/smiley-tongue-out[/IMG]
Ýyiki söyledin meraktan çatlayacaktýk, arka plandaki siyah noktalar nedir diye deminden beri arkadaþlarla kafa yoruyorduk, açýklama için teþekkürler.
Ramazan abi size özelliklede biz gençlere Nizipimizin eski resimlerini göstermiþ olduðunuz için teþekkür ederim,
ama size sormak istediðim bir þey var...
Nizip hükemet konaðýný gösteren resim acaba o günün þartlarýnda nasýl çekildi... resmin gökyüzünden çekildiði bir gerçek, peki o zamanda Nizipte uçak - helikopter - balon gibi uçan araçlar gelmiþmiydi ?
teþekkürler
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
Abilerim benim içinde bir nostalji olacak ama o numaralandýrýlmýþ resimde
benim doðduðum ev 4 F kýsmýnda tiny_mce/plugins/emotions/images/smiley-cry[/IMG]
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
Edited by - Muharremkaplan on 05.10.2006 13:07:03
Elinize saðlýk çok güzel bir çalýþma olmuþ.Böylece geçmiþimizden ilham alarak geleceðe yönelebilme þansýmýz oldu.Gerçi asýl þans Nizip'li olmak...Nizipli olarak kendimi þanslý sayýyorum....
Metal Demiþ ki:Ramazan abi,Nizip hükemet konaðýný gösteren resim acaba o günün þartlarýnda nasýl çekildi...? resmin gökyüzünden çekildiði bir gerçek, peki o zamanda Nizipte uçak - helikopter - balon gibi uçan araçlar gelmiþmiydi ?teþekkürler
Genel görüntü olarak o zaman çekilen þehir fotograflarý genelde yüksek bir tepeden çekilirdi.
3 ayaklý sehpa üzerine kurulan ilkel fotograf makinalarý defalarca kullanýlarak özellikle de
güneþin arka tarafta olmasý hesap edilerek bu tepeler seçilirdi.Demiryolu inþaatýnýn olduðu ve
karelere ayýrdýðýmýz fotografýn çekildigi tepeyi tahmin etmek pek zor degil.Ama içinde hükümet
konaðýnýn olduðu resmin hangi tepeden çekildigini doðrusu ben de çözemedim.Zira o bölgede
tepe yok.yüksek olasýlýk balonla çekilmiþtir diyorum...)))))
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
ellerine saglýk emegi gecenelrden gercekten duygulu anlar yasýyoruz
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
www.tarhanharita.net
Orada bir konak olmalý
Resim bir konaktan çekilmiþ
Osman Demir Istanbul
www.tarhanharita.net
vallahi süper resimler ramazan abi emeðin inkar edilemez sonsuz teþekkürler ellerine saðlýk
Bunlarýn yýlý falan da yazýlsaydý keske
RAMAZAN KARDEÞ TEÞEKKÜR EDERÝM. BELEDÝYEDE ESKÝ FUTBOLCU SELAHADDÝN VAR ACABA NÝZÝBÝMÝZÝN GEÇMÝÞ SPORCULARINIDA YAYINLAMAK MÜMKÜNMÜ SELAHADDÝN BEYDE BAYAÐI NOSTALJÝK RESÝMLER VAR SELAMLAR
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM