bugün yine gördümki çok kiþinin bu konuya dikkat ettikleri bile yok yine formlar ayný tas ayný hamam herþey çorba misali.......!!!!!!!
bugün yine gördümki çok kiþinin bu konuya dikkat ettikleri bile yok yine formlar ayný tas ayný hamam herþey çorba misali.......!!!!!!!
lütfen biraz açtýgýnýz konulara dikkat edin yahuuuuuuuu geyiklerden vazgeçin artýk o tarz konu çok var zaten......!!!!!!!!!!!!
ya benimde aklýma takýlan olay sitede 2003 ylýnda yapýlan üyelikler de var ama aktif olarak katýlan ve sürekli takipçilere bakýyorum hep yeni üyeler bu site yenimi canlandý veya eski üyeler neredeler
Bazý kategorilerin renklerini soluklaþtýrdýk. Dikkati diðer konulara çekmek için böyle bir önlem aldýk. Farklý düþünceleri deðerlendirebiliriz.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
bu iyi oldu ama daha fazla biþey yapmak gerekiyo gibi geliyo bana
örnek veriyorum
alttaki üyeye sor
alltaki ne sever
alttaki hangi takýmý tutuyo
alttakine meslek bul
yani daha varda aklýma gelen bunlar örnegin bunlarýn hepsi ayný sayfa içinde yapýlabilir doluluk yapmaya gerek yok![]()
Abi bence renkleri soluklaþtýrmak iyi bir çözüm deðil. Bir bölüm, diðerlerinden daha fazla alaka görüyorsa ilgi gören bölüm üzerinde deðiþiklik yapmaktan ziyade ilgi görmeyen bölüm üzerinde çalýþmak daha uygun olmaz mý? Diðer bölümleri daha ilgi çekici hale getirmek için neler yapabiliriz? Bunu tartýþmamýz lazým.
Hadi ben bir öneri sunayým. Sizin de bildiðiniz üzere galeri ve kütüphane bölümlerinde çok kýymetli fotoðraf ve belgeler olmasýna raðmen gereken alakayý görmediðini düþünüyorum. Çünkü ilgili bölümlerde forumda olduðu gibi rahatça yazýþabileceðimiz bir ortam yok. Daha doðrusu oranýn dizayný, bir konu üzerinde tartýþmak için ideal deðil. Burada sizin emeðinize karþý bir yorum yapmýyorum. Lütfen yanlýþ anlamayýn. Ama adý geçen iki bölümün biraz daha görsel olmasý bize birþeyler kazandýrabilir.
bireysel emekli, sadece üye...
Farklý fikirlere her zaman açýðým. Dizayn konusuna gelince bunlar bazý hazýr þablonlarýn deðiþtirilmesi veya melezlenmesiyle elde edilmiþ tasarýmlardýr. Bizler heryeri alýþtýðýmýz için kolay geliyordur, bunada hak veriyorum. bu nedenle misafirlerin veya yeni üyelerinde görüþlerinini alýnmasýnda fayda var.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
ya teyze bak bu ortalýðý hep sen karýstýrýyon ha milletin keyfie ne diye karýsýyon sen ne dicen gençliði...
huseyýn ayýp ama teyzeyle oyle konusulmaz býraz daha buyuklerýne karsý saygý lutfen