bize görev döþerse ,yer almak isteriz.musa bey
bize görev döþerse ,yer almak isteriz.musa bey
musa hocam tebrikler beni unutma ben hep senleyim
SENÝ UNUTMAK ÝÇÝN HERGÜN HATIRLIYORUM...
KÖPEKLER ÝSTEDÝ DÝYE ATLAR ÖLMEZ...
ahmet bey,
hiç sesiniz çýkmamýþ,ne olur þu kültür iþine bir el atýn,musa hoca ile el ele verin..
alýntý:
"quote" godot demiþki:
Nizipte kültür sanatýn duayeni musa eken dillere destan olmuþ.evvela Nizip halkýný derinden etkileyen bir sanatsal aktivite akabinde musa eken çevresinde oluþturulan bir kahramanlýk öyküsü.hadi kahraman þu insanlara özelliklede ahmet aksoy zatý þahanelerine ,ben daha ölmedim deyu bir haykýr.haykýrda sanatýnýn kalýn zincirlerini kýr.o sendeki sanat aþký ki dünyanýn engeli önüne çýksa bana mýsýn demez.herþeyden önce sen musa ekensin .yani sen musa ,ekiyorsun be kardeþim.gerisi malumatý guruh.
Ya sayýn Godot, alem admsýn Vallah. Yazýlarýný okudum da ; Tanýdýðým bir edebiyatçý arkadaþýn tarzýna benziyor. Adý osman mýydý, Mahmut muydu, Ömer miydi? Nyse yani tam onun gibi yazmýþsýn. Kuvvetli bir lisana sahipsin. Seni tebrik ederim. Ama Musa, Ekiyorsa elbet birgün biçecektir. Yeter ki inancý elden býrakmasýn.
alýntý:
"quote" AZZAP demiþki:
Ýyi olur inþallah. Bütün dostlarýmýzýn desteðini bekliyoruz. özellikle de bu konu da bilgi ve deneyimi olan dotlarýmýzýn.Herkes üstüne düþeni yaparsa ; bence iþler biraz daha kolaylaþýr.
Sayýn Azzap, boþu boþuna destek aramayýn lütfen. Gidin bu konularýn en bilgili ve deneyimli adamý olan Sayýn Ahmet AKSOY’a. O ne gerekiyorsa kesinlikle halledecektir. Bundan emin ol. Ben eski dostumu iyi tanýrým. Halleder. Nacizane bir fikir.
alýntý:
"quote" ahmetaksoy demiþki:
alýntý:
"quote" DEMOKRAT demiþki:
hakiketen,bu derneði kuran arkadaþlar nerelerde ? arkadaþým ,musa eken beye efendinin üstüne fazla gitme o sýkýntýya gelemez?zaten sýðýnma evini o nedenle ýsrar ediyorlar.
Sevgili dostum, Ahmet AKSOY bu iþi ancak sen çözersin. Kurtar Musayý bu dertden