Aþk olsun abi ben çocukmuyum...Annem beni everecek nerdeyse...Haa aklýmdayken dedem bu gün kýz evine bir kurban adak gönderdi...
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
Ýyi ki tavuk göndermemiþ![]()
Heh heh..Evet ya o daha ucuz olurdu...Hiç aklýmýza gelmemiþti...
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
huzo tavuk gondermeye içi el vermemiþtir.
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Huzeyfe, cok komiksin valla![]()
Mor dünya gökyüzünü kiskanirmi$casina vurur kendini buLutLarin bo$Luguna,-
ben arkadaþlarýn nizip.com muabbeti sayesinde merak edip misafir olarak izlemeye baþladým siteye.sonra da üye oldum...
benim bilgisayara karþý çok farklý bir sempatim var. bilgisayar ilk geldiðinde abim ablama öðretiyordu herþeyi ben sadece durup bakýyordum.hiçbiþey anlamýyordum.ama þimdi öyle deðil artýk bilgisayarýn herþeyini biliyorum.bizim apartmanda herkesin bilgisayarý var.birininkine biþey olsa artýk hep beni çaðýrýyolar.yani anlayacaðýnýz ablamýn pabucu dama atýldý.ve iþte yine böyle günlerden birinde bilgisayarý kurcalarken tesadüfen tanýþtým NÝZÝP.COM`la.
-Arkadaþýmdan
-Arama Motorlarýndan
-Baþka Sitelerden
-Diðer Sitedeki Reklamlardan
-Diðer...
Sitemizin Geliþimi Ýcin Lutfen....
bu konu daha önce açýlmýþtý...
TIKLAYIN
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
tmm pardon kardes nerden bilebilirdim ya cok konu var ama hepsine bakma þansýmýz olmuyoo kusura bakma
insan gurbette olunca memleketine özlem duyoyu bende iþyerindeydim aklýma nizip geldi o özlemle tabi internete saldýrdým arama yaparken nizip com buldum altýn bulmuþ kadar sevinmiþtim hatta nizip haneklerini yazdýrýp eve götürmüþtüm çok gülmüþtük sonra ailedeki herkese bu sitenin varlýgýndan bahsetmiþtim 2004 den bu yana üyeyim mehmet abiye çok teþekkür ederim.
Konu esera79 tarafýndan (14.10.07 Saat 16:56 ) deðiþtirilmiþtir.
2005 kasým ayýnda nizipe gelmiþtim...bir akþam orhan abi, hacý mehmet,hasan abi ve bir kaç arkadaþ daha otururken bahsetmiþlerdi nizip.com dan bi ara aklýma geldi bakayým dedim ve üye oldum...önceleri çok sýk giriyodum siteye ama artýk nedense eski havasý kalmadý gibi pek takýlamýyorum...
eleþtirmek için deðil deðiþtirmek için var olalým...
kendi sayemde buldum kendi kendime kimsenin tavsiyesi falan etmedi...![]()