Ellerinize saðlýkBbaþka yerde de bu görüntüleri görmüþtüm.Buraya taþýyarak bizimle paylaþtýðýnýz için teþekkürler.yüzerek kabeyi tavaf etmek ve safa merveyi ayný þekilde geçmek zevkli olsa gerek.msk
Ellerinize saðlýkBbaþka yerde de bu görüntüleri görmüþtüm.Buraya taþýyarak bizimle paylaþtýðýnýz için teþekkürler.yüzerek kabeyi tavaf etmek ve safa merveyi ayný þekilde geçmek zevkli olsa gerek.msk
Ilk Gördüðümde Kanim Dondu Bölesine Güzel Mekani Bu þekilde Tavaf Etmek,suyun Içinde Adeta Rahmet Deryasina Dalip çikmak Ve Onun Sevabina Nail Olmak Ne Büyük þeref Ne Zorluklarla Yaþamiþ Eskilerimiz Inanin Hocam Gözlerim Doldu... Mevlam Asil Bu Kutsal Mekana O Rahmet Deryasina Ulaþimi Mekan Düzenlemesini Bölesine Düzelten Lerden Razi Olsun..
Ayrica Sizinde Bu Konu üstünde Yaptiðiniz Araþtirmalar Için Tekrar Teþekkür Ederim.msk...
Ben teþekkür ederim.Bahsettiðiniz gibi bunlar bir asýr önce yaþanmýþ þeyler.þimdi küresel ýsýnma nedeniyle zaten sýcak olan hicaz bölgesi sanýrým dahada ýsýnmýþtýr.Herþeyin hayýrlýsý diyelim.msk
bir Resim daha Var Gözlerinize Ýnanamayacaksýnýz!
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...