OrHan abi ellerine SaðLýk. Çok Güzel bir Fikir. Nerden akLýna Geldi Kim akLýna Soktu bilinmez ama Hakikatten Çok Güzel Olmuþ... Emeðine SaðLýk...
OrHan abi ellerine SaðLýk. Çok Güzel bir Fikir. Nerden akLýna Geldi Kim akLýna Soktu bilinmez ama Hakikatten Çok Güzel Olmuþ... Emeðine SaðLýk...
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
sizce bu resimde bir eksiklik yokmuuuu![]()
konuyu açan metal elementi olsaydý beklerdim ama orhan abimden bunu beklemezdim...![]()
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
Sus bakim sen,bir de zeytin yaðý gibi su yüzüne çýkýyon,yolla bana resmini bende yayýnlayayým. Þu sitede seni tanýyan kim var ? Tanýt kendini ve resmini yolla tamammý![]()
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...
Ben kimim..?
Ben kimim..?
iyi yaa tamam bide dövseydiniz bari...![]()
[IMG]http://www.smileycentral.com/sig.jsp?pc=ZSzeb096&pp=ZSYYYYYYYYTR
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
ORHANNNN!....
ALLAH'ýna kurban kardaþým benim...
Böyle bir çalýþmaya ve böyle bir aileye Dayanamam!..Aðlarým!.. Dilim tutulur, konuþamam ben.
DÝÐER SÝTE SORUMLULARI'NINDA ORHAN kadar duyarlý olmasý dileðiyle.
sitede bize karþý yapýlan bazý hareketlere ayný üslupla cevap vererek dostlarý kýrmaktansa (dost kalýp) yazmamayý yeðledik...DERVÝÞ DÖRTBUDAK
Hedef.. 5 FAKÜLTE 5000 ÖÐRENCÝ
böyle bir derleme yaptýgýn için ellerine saðlýk gerçektende daha yapacak çok þeyi olan bir aileyiz herkese selamlar
çok güzel olmuþ ellerinize saðlýk
birazcýk güzele yakýn olmuþ ama tam profösyönelliðini gösteremiþ Orhan ÇELÝK abimiz daha güzelini yapabileciðinden kuþkum yok
Konu Yýlmaz Korkmaz tarafýndan (07.08.07 Saat 18:01 ) deðiþtirilmiþtir.
HALKA HÝZMET HAKKA HÝZMETTÝR ÇEVRE DOSTLARI GELÝYOR
MENGER