ACIKLAMAN BUMUYDU ZATEN BÝLÝYORDUK BUNU :=))
ACIKLAMAN BUMUYDU ZATEN BÝLÝYORDUK BUNU :=))
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
bu açýklamamýn benimle ilgili kýsmý,, huzeyfe ile ilgili kýsmýný yazmadým.. kan çýkar walla)
asýl bundan sonra kan cýkacak.sen huzeyfeyi aptalmý zannediyorsun o kendi acýklmasýný yapamazmý demek istiyorsun:=)))
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
) estagfrullah
aksam gelince estagfurullahi gösterir sana:=))
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
) biþey demedim ki kardeþim. ne göstercek bana.. gösterse gösterse bebeklik fotoðraflarýný gösterir. yani gecen ay çektirdigi fotoðraflarý gösterir
)
seni huzeyfeye havale ediyorum ben baskada biþey demiyor .ýstýfýl ol:=)))
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
Maþallah yani nede güzel askerlik konularý anlatýyorsunuz, imrendim sizlere
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
metal karde s simdi bazý askerlik yapmayan arkadaþlar bence buradaki sivildeki olaylarýný askerde anlatacaklar iþte diycekleriki Nizip com diye biyer vardý... olsun yanlýs anlamýslar.yanlýs anlayanlarý dememe gerek varmý yoksa akhenaton oldugunu bilecekmisin:=))
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
Gel zaman git zaman,bizim þu Akhenaton askere gider ve orda Nizip.com anýlarýný anlatýr;
-Ya arkadaþlar ben www.Nizip.com diye bir sitede modaratördüm..... Demeye kalmadan,oradan çavuþ atýlýr:
-Neydin ...? Karbilatör mü....?
-Yok abi moderatör... Yani sitenin bir bölümünde sorumlu idim....
Çavuþ:
-Ulan sitenin Admini nasýl böyle bir hata yapmýþta senin gibi birine modluk vermiþ...
Huzeyfenin kardeþi (o da ayný devre):
Yok komutaným,Admin abimiz mecbur kalmýþtý... Çocuk mod olmak için gece gündüz aðladý... Benim Huzeyfe abimde kendisine referans olunca,Admin abim kýramadý.... Yoksa bundan mod felan olmaz... dedi...
Hikayenin sonunda ne oldu biliyormusunuz...? Yo yo söyleyemem... Israr etmeyin...
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
http://www.animaturk.com/cartoon/c18[/IMG]
ÝÞTE AKHENATONUN DURUMU...
4 yýl tecil dolayýsýyla 81/3. Eskiþehir Ýl Jandarma Komutanlýðý.
...
huzeyfe arkadaki þiþman askerde sen olmalýsýn galiba)
çavuþ olmuþsun hayýrlý olsun)
Yaw sen hiç birþeye kýzmasmýsýn...? Ne yapsam kýzmýyorsun pes valla.... Acayip birisin ya...