Abicikler korkacak biþey yok ...Allah sizden razý olsun...Mesajlarýmý mavi yazýnca hata veriyodu,benim de caným sýkýldý,yazmayýverdim...Hepsi bu....Hani diyorum,bildiðiniz üzre,bende mavi manyaklýðý var ya...
Abicikler korkacak biþey yok ...Allah sizden razý olsun...Mesajlarýmý mavi yazýnca hata veriyodu,benim de caným sýkýldý,yazmayýverdim...Hepsi bu....Hani diyorum,bildiðiniz üzre,bende mavi manyaklýðý var ya...
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
Huzeyfe kaybolma be buralardan....bak sen her kaybolduðunda benim baþým çok aðrýyor. Bilmem anlatabildim mi?
Tesadüf olacak yaaaa..sen gittin mi bende gidiyom, sen geldin mi bende geliyom. Milletin kafasý karýþýyor.
.
sitede bize karþý yapýlan bazý hareketlere ayný üslupla cevap vererek dostlarý kýrmaktansa (dost kalýp) yazmamayý yeðledik...DERVÝÞ DÖRTBUDAK
Hedef.. 5 FAKÜLTE 5000 ÖÐRENCÝ
Yaw Derviþ abim,siteye istesemde giremiyorum ve mesaj yazdýðým zaman hata veriyo... Admin abime mesaj attým,fakat beni pek ciddiye almadý... Ýyide abicim benim kaybolmam ile senin kaybolman arasýndaki iliþkiyi anlayamadým...Serbest kürsünün tek moderatörü benim... Benim kaybolmam sana yükmü oluyor ki...
yokk yokkkk, yük olmuyorda, Huzeyfe sensin diye üstüme geliyorlar...GEL ARTIK ÞU KÝMLÝÐÝNÝ AÇIKLADA HERKES GERÇEK HUZEYFEYÝ TANISIN.
Konu nizip.com tarafýndan (28.07.08 Saat 09:39 ) deðiþtirilmiþtir.
sitede bize karþý yapýlan bazý hareketlere ayný üslupla cevap vererek dostlarý kýrmaktansa (dost kalýp) yazmamayý yeðledik...DERVÝÞ DÖRTBUDAK
Hedef.. 5 FAKÜLTE 5000 ÖÐRENCÝ
gercek huzeyfe benim).
gercek huzeyfe benim
Konu nizip.com tarafýndan (28.07.08 Saat 09:39 ) deðiþtirilmiþtir.
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Ne alaka ya siz nerden Huzeyfe oluyosunuz ? Gerçek Huzeyfe kesinlikle benim. .
Yoksa arkadaþlar itiraf mý ediyor?Bir ara Huzeyfe bolluðu yaþanýyordu ya....!
Noluyoooooooooooo burdaaaaaa,yaaaaaaaaaaa.... Ne huzeyfesi,ne itirafý... Ya kumralým neler oluyo burada...
Yani kýzmýyorum ama,hani diyorum,sizler erdemli,olgun insanlara benziyosunuz,siz Huzeyfe olamazsýnýz,dimi yani....?
Kara Murat filminin bir sahnesini hatýrlarsan herkes Kara Murat benim diyordu.Burada da arkadaþlar Huzeyfe benim demiþler.
Bir ara hatýrlarsan:Kýzgýn,uykucu,süt kardeþ,Hakkýný helal etmeyen.Huzeyfe X,Y,Z serisi çýkmýþtý bu arkadaþlar onlar olmasýn?
Eveeeeeeet ya hiç aklýma gelmemiþti...Allah hayrýnýzý versin emi...Az çektirmediniz bana...Neyse ben hakkýmý helal ettim size...Heh heh heh...
ben seri falan bilmem. gercek huzeyfeyim ben)
huzeyfe kardeþim benimi sormuþ acabaaaaaaaaaaaaaaaa neler görüyorum.sen dersinde ben gelmemmi.caným kardeþim ben huzeyfelik filan istemem bunu bil.ayrýca senide üzdüðün için kendimi affetmiyorum.
Konu nizip.com tarafýndan (28.07.08 Saat 09:40 ) deðiþtirilmiþtir.
kýymetli huzeyfe kardeþim ne yapalým canýmýz sýkýlýyor bir yarenlik yapalým dedik zaten hepimiz yunus emre hazretlerinin dediði gibi deðilmiyiz
BEni bende deme ben ben de deðilim,
Bir ben vardýr gayri benden içeru.
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
huzeyfe kýzma hemen... konularý hep senmi daðýtacaksýn. biraz da biz daðýtalým dedik)