Burada nizip ile ilgili en son bilgileri alabilir
Tartýþmalara katýlabilirsiniz.
Takvim Ajanda
Tarihde bugün
Nizip Fotoðraflarý
Bu kategoride nizip ile ilgili birçok fotoðrafý bulabilirsiniz.
Turizm Fotoðraflarý
Zeugma, Rumkale, Baraj gölü gibi turistik alanlarýn fotoðraflarýný bu kategoriye ekledik
Etkinlikler
Nizip veya gurbette yapýlan etkinlikler burada.
Nizip Köyleri
Nizip kayýtlý tüm köylerin fotoðraflarýný burada arþivlemeye çalýþýyoruz
Üye ve Hemseriler
..
Nizip'deki tüm telefon ve adresler burada daha fazlasýný gör...
Sende firmaný ekle Dünyaya açýl...
neyse ben kendý adýma sadece teþekkür edýcem saygýlarýmlaa.. subutay
Konu cerenn tarafýndan (22.07.07 Saat 21:02 ) deðiþtirilmiþtir.
Recaa ederim. Bizler sizin için varýz. Herhangi bir sýkýntý olursa hep buralardayýz. Sanki mesajýnýz biraz sitemkar gibi... cerenn Nickli Üyeden Alýntý neyse ben kendý adýma sadece teþekkür edýcem saygýlarýmlaa.. subutay
bireysel emekli, sadece üye...
Nizipli_subutay Nickli Üyeden Alýntý Recaa ederim. Bizler sizin için varýz. Herhangi bir sýkýntý olursa hep buralardayýz. Sanki mesajýnýz biraz sitemkar gibi... yok abý estagfurullah sýz yorum yapmayýn demýssýnýz ben sadece tþk ettým okadar
Baþ tacý... cerenn Nickli Üyeden Alýntý yok abý estagfurullah sýz yorum yapmayýn demýssýnýz ben sadece tþk ettým okadar
ada Nickli Üyeden Alýntý TÜRKÝYEYÝ TEKNOLOJÝ ÜLKESÝ YAPARDIM Sen oturduðun yerden daha çok þeyler yapacaða benziyorsunnasýl baþarabiliyorsun hayret..
güzel cvp
guzel cvblar guzel sorulara verýlýr
evet,týpký melek-yuzlum un yapýgý gibi
melek-yuzlum Nickli Üyeden Alýntý Sen oturduðun yerden daha çok þeyler yapacaða benziyorsunnasýl baþarabiliyorsun hayret.. O KADAR PARAM OLURSA TABIKI OTURDÐM YERDEN YÖNETIRIM KALKMAMA GEREK YANÝ AMA SENÝ YANIMA YARDIMCI OLARAK ALABILIRIM HANÝ AYAKTA YAPILAN ÝÞLERI SANA VERIRIM
cerenn Nickli Üyeden Alýntý evet,týpký melek-yuzlum un yapýgý gibi UN YAPIGI NE DMK YA CEREN HANGÝ DIL BU
cerenn Nickli Üyeden Alýntý evet,týpký melek-yuzlum un yapýgý gibi melek yuzlu býr soruýya cvb vermemýský
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn... Diyen Þair Sonra da Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik... Demiþ... SaRýma LaRciverRt Ol...
ada Nickli Üyeden Alýntý UN YAPIGI NE DMK YA CEREN HANGÝ DIL BU ÜN YAZACAGIMA UN YAZMISIM NE VAR BUNDA TERMISIN NESIN SEN BUGUN !
Nizipli_mehmet Nickli Üyeden Alýntý melek yuzlu býr soruýya cvb vermemýský Melek yüzlü diðer arkadasa cvp yazmýs konuya verdýgý cvp zaten var !
benim zaten cok param varr...
vaaaay helal olsun güle güle kullan ne diyelim arkadasým
Etiket Bulutu.