![]()
Abdulkerim Durmaz:Yöneticiler dikkat etsin
Devami...
Nizip Spor Kulübü (@NizipSK) posted a photo on Twitter
Get the whole picture - and other photos from Nizip Spor Kulübü
Devami...
HAYIRLI CUMALAR DOSTLAR..HAYIRLI GÜNLER HAYIRLI ÝÞLER.....NÝZÝP ÝÇÝN NÝZÝP SPOR ÝÇÝN .....TAKIMINA SAHÝP ÇIK MARKANA SAHÝP ÇIK HUZUR BUL...
Devami...
antrenman.....28/11/2014
Nizip Spor - Oðuz Spor karþýlaþmasý öncesi son antrenman...
Devami...
![]()
Nizip SK shared a photo.
Devami...
DEÐERLÝ DOSTLAR BU HAFTAKÝ MAÇTA TAKIMIMIZA SAHÝP ÇIKILMASI YÖNÜNDE YETKÝLÝLERE TRÝBÜNDEN SESLENME FÝKRÝ ÇOK SAYIDA ÝLETÝLDÝ. SESÝMÝZ KARTONLARA YAZILAR YAZARAK BU ÝSTEKLERÝMÝZÝ PAYLAÞALIM DÝYORUZ. SÝZLERÝN BU KONUDAKÝ FÝKÝRLERÝ NELERDÝR ?
Devami...
EEEEE BÝR DAVUL BULAMADIK MI ? HAYDÝ BÝR BABAYÝÐÝT DAHA ÇIKSIN ARKADAÞLAR :)
Devami...
Nizip Spor Kulübü (@NizipSK) posted a photo on Twitter
Get the whole picture - and other photos from Nizip Spor Kulübü
Devami...
![]()
Nizip SK was tagged in Beyhan Saðlam's photo.
Devami...
YARIN KÝ MAÇA ÝÞÝ OLMAYIP ZAMANI OLUP KEYFÝ AMANNN NE YAPAYIM DEYÝPTE GELMEYENÝN EVDE BUZDOLABI ÇAMAÞIR MAKÝNESÝ TELEVÝZYONU BOZULSUN EMÝÝ :)
Devami...
Sevgili Nizip halký ve Nizipspor sevdalýlarý.biliyorsunuzki Nizipsporumuz 3.cü ligden düþdükten sonra üç yýllýk çalýþmalarýmýzdan sonra ilk kez önemli aþamalar kaydedip bu duruma geldik tabiki teknik heyetimiz yönetimimiz taraftarýmýz ve sosyal medyamýzla çok özverili çalýþmalar yaparak.bundan dolayý marka deðeri olan Nizip,imize güzel bir þampiyonluk yaþatmak istiyoruz.inanýyorum ki taraftarýmýzda yarýnki maça yoðun ilgi gösterecektir eyer son bir aksilik olmazsa ilçemize yeni gelen çok deðerli Kaymakamýmýzda bizleri yanlýz býrakmayacaktýr.çokdeðerli taraftar kardeþlerim Nizip,e yakýþýr bir þekilde küfürsüz,hakeret etmeden yanlýzca sevgi ve saygý çerçevesinde desteklerini göstermelerini rica ediyorum herkese bu toplumun kim olduðunu gösterme adýna sevgi ve saygýlarýmý sunuyorum.Mehmet KARAÇALI Nizipspor Baþkaný
Devami...
LA LALA LAAY LAA LAYLAY LAY LA LAAAA ......ÞAMPÝYON........
Devami...
#NizipSpor adestek için hep birlikte ele le.Lütfen paylaþalým.@hf_akdogan @AliSahin501 @mehmetsari2727 @FatmaSahin2023 @@NizipTO @NizipBeled
Devami...