Bütün öðrencilerimize hayýrlý tatiller diliyorum...
Bütün öðrencilerimize hayýrlý tatiller diliyorum...
Konu Mustafa Can tarafýndan (11.09.07 Saat 09:10 ) deðiþtirilmiþtir.
mustafacan
Gençler kusura bakmayýn uzun zamandýr katýlamýyordum. Evet Harman dergisi çýkýyor. Katýlýmlarýnýzý bekleriz. Hepinize selam ve duayla karþýlýk veriyorum.
Yapýlmayan her iþ geriye býrakýlandýr.<br>
Fatih Avcý kardeþimi ve kont hazretlerini ve dasha nicelerine yürekten sevgiler.
hocam merhaba böyle faaliyetlere önderlik etmeniz gerçekten güzel![]()
Teþekkürler Aziz Ama bu sitenin (OKul sitesinin) tüm çalýþmlarý Ýrfan Karabað hocamýza ait. Biz de okulda kültürel faaliyetlere devam diyoruz.
1997-1998 YILI MEZUNUYUM VE MSJ YAZAN HÝÇ KÝMSEYÝ TANIMIYORUM![]()
SIKINTI YARATMA...!
merhabalar. belki ben bu sitede seyit ahmet hoca kadar tanýnmýyorum beni kimse tanýmayacak belki ama ben hyçl nin yeni 2 tarih öðretmeninden birisiyim. böyle bir forum sayesinde okul mezunlarýnýn kolay bir þekilde iletiþim kurabiliyor olmalarý gerçekten güzel. ama bu tür faaliyetlere daha fazla ilgi olmasýný beklerdim. tüm h.yç.l öðrencilerini ve mezunlarýný buraya davet ediyorum. ( tabi okulumuzun sitesine de girmeyi unutmayýn)
tüm pansiyon arkadaþlarýmdan ricamdýr.ç..buraya yazýn,bizi unuttuðunuzu sanmýyom...kýbrýs mahallesi,yalçýn çapan pansiypnu..hele hele 2003-2004 senesinin 10/TM-B sýnýfý....unutulur mu....ben melike köyünden tayfun...
slm seyyid ahmed hocam nslsnz. böyle bir çalýþmadan dolayý teþekkür ederim
Yok ya burasý hiç tutmadý...
Ne bakan var nede su veren?
Ýnsanlar Ýçin En Güzel Hediye Hiç Masrafý Olmayan
Ama Degeri Çok Olan Ufacýk Bir Gülümsemedir...
Selam Olsun Tüm Hocalara Ve Tüm Mezunlar'a Mustafa Can ve Serdar Kaya Hocamiza da Selamlar Olsun AHMET GÜLEr..! SAygilarimla Forum avcisi:-)
Slm seyýt ahmet hocam ben Mustafa kýlýcparlar su anda sýze ýstanbuldan yazýyorum...boyle eský gunlerý hatýrlayacagýmýz býr sýte actýgýnýz ýcýn sýzý tbrýk ederým...butun arkadaslar seLam olsun
Burda bi tane devrem çýkmadý. Ben o okulun toprak yolunda yürüdüm. Yapýlan ek binanýn yani þuan pansiyon olan binanýn tepedine çok çýktým indim. Çok kýymetli arkadaþlýklarým , hürmet ettiðim hocalarým oldu. Bir kantinimiz bile olmadý. Lise 1deyken vardý. Sonrada bi daa açýlmamak üzere kapandý.
1997 - 1998
Bu okulun 1den baþlayýp mezun olan 2.dönemiyim.
Kredisiz sistemin ilk mezunuyum. Biz 1e baþladýðýmýzda bitti.
Ve diplomasýnda 75.yýl logosu olan tek dönemiz. Selametle
SIKINTI YARATMA...!