Emniyet Müdürlüðümüz Þahinbey Ýlçe Emniyet Müdürlüðü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliðimiz koordinesinde, Þahinbey Belediyesinin de katkýlarýyla hazýrlamýþ olduðumuz GÖNÜLLER VADÝDE BULUÞUYOR projesi Emniyet Müdürümüz Sayýn Süleyman OÐUZ, Þahinbey Belediye Baþkaný Sayýn Mehmet TAHMAZOÐLU ve 860 çocuðun katýlýmýyla Þahinbey Parkýnda düzenlenen etkinlikle baþladý.
Burada bir açýklama yapan Emniyet Müdürümüz Sayýn Süleyman Oðuz "Þahinbey ilçesinde özellikle yakýn civar il ve köylerimizden göçle gelerek ikamet eden vatandaþlarýn çocuklarýný, öncelikli olarak kentli kimliði ile bütünleþtirmek, tarihi ve kültürel deðerlerim ize sahip çýkarak benimsemelerini saðlamayý amaçlýyoruz. Milli birlik ve beraberliðe katkýda bulunmak ve özellikle okullarýn kapanmasý nedeniyle sokaklarda dolaþarak çeþitli suç odaklarý, hedefi haline gelme ihtimali olan öðrencilere sahip çýkmak istiyoruz. Yoðun geçen bir eðitim öðretim sýrasýnda öðrencileri bir nebze olsun dinlendirmek ve eðlendirmek amacýyla Þahinbey Belediye Baþkanlýðý ile ortak olarak 'Gönüller vadide buluþuyor' adlý projeyi hayata geçirdik. Proje kapsamýnda Þahinbey ilçemizde tespit ettiðimiz 860 çocuk ve aileleri personellerimiz refakatinde buraya getirdik" diye konuþtu.
Þahinbey Belediye Baþkaný Sayýn Mehmet Tahmazoðlu yaptýðý açýklamada ise projeye gereken desteði vermeye çalýþtýklarýný ifade ederek, "Burada çocuklarýmýzýn kente uyum saðlayabilmeleri için farklý etkinliklerle onlara bu süreçte yardýmcý olmaya çalýþýyoruz. Projeyi hazýrlayan Toplum Destekli Polislerimize de teþekkür ediyorum" dedi.
Etkinlik Emniyet Müdürümüz Sayýn Süleyman OÐUZ Þahinbey Belediye Baþkaný Sayýn Mehmet TAHMAZOÐLU'nun öðrencilerle birlikte çektirmiþ olduðu hatýra fotoðrafý ve yapýlan ikramlarla sona erdi.
Kaynak...