bende üye olurum eðer olursa
ama ayransýz güzel olmaz eskiden cola mý vardý kine
bende üye olurum eðer olursa
ama ayransýz güzel olmaz eskiden cola mý vardý kine
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (21.06.09 Saat 18:20 ) deðiþtirilmiþtir.
nohut dürümü milli yiyeceðimiz..
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (21.06.09 Saat 18:20 ) deðiþtirilmiþtir.
Her fýrýnýn önünde bir nohut dürümcüsü var.Kimisi fýrýncýnýn akrabasý,kimisi arkadaþý oluyor.Geçen yaz bir fýrýnýn önünde nohut dürümü satan birisi yerini bir baskasina satmiþ.1 milyar hava parasý almýþ..belediye nohut dürümcilerine bir þey demiyor herhalde...ne vergi ne tabela ohh....
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (21.06.09 Saat 18:22 ) deðiþtirilmiþtir.
....
Yeni kuracaðýmýz ÝNTERNTIONAL NÝZÝP'S NOHUT RESTAURANTS þirketine nohut ustasý aranmaktadýr.
Ý.T.Ü. gýda mühendisliðinin yaptýðý bir uluslararasý araþtýrmaya göre þu an nohutun ne olduðunu bilen ve kullanýlacak suyu olan 5 milyar 284 milyon 27 bin 182 kiþi bu restoranlar zincirinin birer potansiyel müþterisi durumunda.
bunun yanýnda BM nin yaptýðý bir araþtýrmaya göre kurulacak olan bu þirket ile 172 ülkede 27 bin kiþiye istihdam saðlanacaktýr.
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (21.06.09 Saat 18:24 ) deðiþtirilmiþtir.
Mühendishane-i Berri-i Hümayün -:--:- Ýstanbul
Taþtýn yine deli gönül sular gibi çaðlar mýsýn? Akdýn yine kanlý yaþým yollarýmý baðlar mýsýn?
Nidem elim ermez yare bulunmaz derdime çare? Oldum ilimden avare beni bundan eðler misin? (Yunus Emre)
Yav ben sabah nohut dürümü yemezsem karným doymaz.....
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (21.06.09 Saat 18:24 ) deðiþtirilmiþtir.
gel ozaman sen de bu þirkete çalýþ
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (21.06.09 Saat 18:25 ) deðiþtirilmiþtir.
Taþtýn yine deli gönül sular gibi çaðlar mýsýn? Akdýn yine kanlý yaþým yollarýmý baðlar mýsýn?
Nidem elim ermez yare bulunmaz derdime çare? Oldum ilimden avare beni bundan eðler misin? (Yunus Emre)
Yeni aldýðým bir bilgiye göre yapýlan bu araþtýrmalarýn bir þirket çatýsý altýnda toplanmasý için gereken sermaye þu an Niziplilerin yastýklarý altýnda durmaktadýr...
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (21.06.09 Saat 18:26 ) deðiþtirilmiþtir.
Siz hiç nohut tatlýsý duydunuzmu? 9 numara nohutlarý iyice kaynatýyorsunuz..suyunu iyice çektikten sonra itina ile tek tek tatlý tabaðýna düzüyorsunuz.Üzerine kaþýkla bal döküyorsunuz..Sonra kýrýntý yeþil antep fýstýðýný balýn üzerine serpiþtiriyorsunuz..(Bazen histindan cevizi veya bizim bildigimiz normal ceviz kýrýntýlarýnýn daserpildigi oluyor)..yapýlmasý çok basit...tatmanýzý tavsiye ederim
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (21.06.09 Saat 18:29 ) deðiþtirilmiþtir.
oldu bunu bizim restoranýn menüsünede eklerizz
oktay bunu hiç duymad?m ama bir araþtýrayým güzelse yeni bir tatlý keþftemiþ oluruz ismin ne koyalým
nohut tatlýsý olur mu ya?
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (21.06.09 Saat 18:30 ) deðiþtirilmiþtir.
Sabahlarý çayla nohutun tadý bir baþka yavvv
oooooo ehlen ehlen bakýyorumda yeni misafirlerimiz nohutu duyunca ortaya çýktýlar...
Arkadaþlar gelin þu iþi neticelendirelim bi nohut dürümü partisi yapalým olsun bitsin.
Yoksa bu macera bitmeyecek bu kadar Nizipli arasýnda nohut piþirebilen vardýr herhalde
Eger yoksa biþireni buluruk
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (21.06.09 Saat 18:33 ) deðiþtirilmiþtir.