ellerinize ve emeðinize saðlýk çok teþekkürlerimi sunuyorum...
ellerinize ve emeðinize saðlýk çok teþekkürlerimi sunuyorum...
ÖÐR. GÖR. TUNCAY ÇELÝK
GÜMÜÞHANE ÜNÝVERSÝTESÝ
ÝRFAN CAN KÖSE MYO
Çok güzel olmuþ, artýk Nizipimize ve hemþehrilerimize daha yakýn olacaðýz.
ama zaman zaman Ýnternet üzerinden NRT yayýnýn görüntüsü oluyor fakat ses sisteminde bir sorun var herhalde;
Bu güzel çalýþmadan dolayý NRT ekibini tebrik ederim...
Uzaðý yakýn ettiniz Allah sizden razý olsun...
Osman abi bana yemek borcun vardýya artýk yokvallahi bu çalýþmanýz beni çok mu çok sevindirdi...
Edited by - Gökhan Dokuyucu on 16.02.2007 00:21:33
SEVGÝLÝ DOSTUM ÇOK ÇOK TEÞEKKÜR EDER,ÇALIÞMALARINDA BAÞARILAR DÝLER HEP MÜKEMMELE ULAÞMANI TEMENNÝ EYLERÝM.SELAMLAR.
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
yemeðin lafýmý olur gökhan nezaman ve nerdedersen baþ üstününe NRT seyretme imkanýn oluyormu netden sizler için yapýldý bu çalýþmalar heralde
emegi gecen herkese tskler
cok iyi düsünülmüs emegi gecen herkeze cok tsk ederiz....
arkadaþlarýmýzýn rahat izleme imkaný oluyormu acaba herhangi bir sorunla karþýlaþýyorlarmý
Görüntü çok net osman abi...
emeðine saðlýk valla sen istedin yemek davetiniNizipe geleyim inþallah seninle Güzel bir yemek yeriz olmazsa ben yaparým zaten bu okul hayatý tüm yemek çeþitlerini yapmayý öðretti bana ah bekarlýk ahh
))
ya güzel hoþta ben bir türlü baðlantý linkini bulamadým...![]()
ÖÐR. GÖR. TUNCAY ÇELÝK
GÜMÜÞHANE ÜNÝVERSÝTESÝ
ÝRFAN CAN KÖSE MYO
Emek verip özveri ileçaba sarfedip yayýnlarý bizlere ulaþtýrarak, Vatan hasretini bir nebze olsun dindirentüm kardeþlerimize þükranlarýmý sunarým.
Almanya’dan sevgi ve selamlar.
sezer ,en azýndan bu bölümü okuyacaðýna emin olduðumdan ,buaradan sesleniyorum:Lütfen foruma dönnnnnn!Lütfen site yöneticiliðini býrakma!Seni seviyoruz ve bir gün þu cümleyi duymak isteri;
sezer returned...
ÝYÝ NÝYET ESASTIR.NÝYET KÖTÜ OLURSA MAZERET BULMAK KOLAYDIR.<br>