ya arkadaþlar ..afiyet olsunda...yiye yiye istanbulda kahvaltý komadýnýz .... ya kýtlýk çýkacak arkadaþlar birazda gelin nizipte yapýn bu etkinlikleri....þaka bir yana ..güzel faliyetler emeði gecenin eline saðlýk
ya arkadaþlar ..afiyet olsunda...yiye yiye istanbulda kahvaltý komadýnýz .... ya kýtlýk çýkacak arkadaþlar birazda gelin nizipte yapýn bu etkinlikleri....þaka bir yana ..güzel faliyetler emeði gecenin eline saðlýk
nizipli hemserilerimin bu bulusmalarina hayranim valah ne kadar uzakta olunursa olunsun mutlaka bi araya geliyorlar bu dostluklari görmek cok güzel..
hersey yine harika gözüküyor ben resimdeki kisilerdne cok yenilen dürümlere baktim icim eridi resmen
nohut dürümüne 5 aydir hasret kalmisim burda her baktikca icim eriyor
ama neyseki yarin nizipten bana nohut dürümü gelicek![]()
artik bende bir anneyim:)
Hido muradýna erdi, dürümleri götürmeye devam ediyor.
Arkadaþlar buradan T.C. savcý, Katip.. bilimum tüm adelet çalýþanlarýný göreve çaðrýyorum... Bu fotoðraflar iþkence altýnda alýndý.
Psikolojik olarak; 'Al Ye' dendi bana.. Ben de dayanamadým.
Ýnsaným iþte, nefis taþýyorum.
Burada aðam Müslüm Akpek'e 'Abi valla billa bi daa yapmayacam!..' diye yalvarýrken çekildi.
Polen abi de arkadan dürtükledi, 'Söölee.. bir daa suframýzý eleþtreceen mi?!.. Yiðdikken yýðýlmayasýca!..
Yide aglýn baþaa gelsin!.
Mülüm'e de gözleri belertme!.. Saa tarçýn da içiririm valla!' dedi.
Eeee bunca baský ve zulm altýnda yemeden durumadým ben de!..
Siz olsaydýnýz durur muydunuz!..
Her þey bir yana ne kadar teþekkür etsem azdýr.
Bu kadar profesyonelce bir organizasyon olduðunu bilseydim, hanýmý da mahrum býrakmaz... Ne kadar Arabanlý'da olsa onu da bizim cemeate hemhal ederdim.
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Ýstanbul nizipliler derneðinin bugüne kadar yapmýþ olduðu nkahvaltý vb. çalýþmalara katýlamamýþtým.Ýlkdefa bu kahvaltýya katýldým, iyiki gelmiþim. Herþey çok güzeldi.
Resimleri görmeden inanmam arkadaþ.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Mahmut abi, bir kerem sen beni kandýrdýn.."gelecem" dedin gelmedin.
Beni iþkencecilerin içinde yapayanlýz býraktýn. (Böyle iþkence dostlar baþýna..) Herþey bir yana güzel bir zaman aralýðýydý.
Ýkinci mes'ele, bazý biligisayarlar farklý formattaki resimleri desteklemeyebilir. Bunun için çeþitli yazýlýmlar ve proðramlar dow sitelerinde mevcut...
Bilgisayarýn tümünü desteklemesi zor ama bir kaç yama proðramýyla bu sorunu halledebilirsin.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Hemþerilerimizin içinde tanýdýklarýmýz var, Yýllarýn niþaný düþmüþ ve deðiþmiþ bu nedenle tanýyamadýðýmýz olanlar var ayrýca hiç görmediðimiz tanýmak istediðimiz hemþerilerimiz var bu nedenle memleketlilerimizin birbirini daha iyi tanýmalarý için fotoðraflarýn altýna tanýtacak þekilde isimler yazýlsa daha iyi olur kanýsýndayým.Sevgi ve saygýlarýmla.
Hidayet tam karþýmda oturuyordu ve tam 3 (üç) tane dürüm yedi
ben görmeden baþka yedimi bilmiyorum,ancak dürümler gerçektende güzeldi.
düzenleyenlere,mekaný açanlara,servis hizmeti verenlere ve gelenlere teþekkürler.