tabiki burada ismini yazamadýðýmýz ve ismini bilmediðimiz isimsiz kahraman da var
Dün, son sulama iþlemini Nizip'teki kiþilik örneklemesi büyüðümüz Sayýn Maruf Marufoðlu'nun araç ve eleman katkýsýyla ve de Tatlýcýlar ve Meþrubatçýlar Odasý Baþkaný Salih Söylemez ve NÝÇET üyesi Kadir Bölükbaþý'yla gerçekleþtirdik. 5 saati aþkýn bir sürede gerçekleþtirdiðimiz sulama çalýþmasýnda, tüm alanlardaki eski ve yeni fidanlar yeterince sulandý.
Bu aktivitemizde emeði geçen herkese teþekkür eder, sevgi ve saygýlarýmý sunarým.
Ýstanbul'da yerimizde duramýyoruz, gelmek için can atýyoruz, inþallah en kýsa zamanda bende size katýlacaðým, orada benimde emeðim olmalý, yýllardýr özlemini duyduðumuz birlik beraberlik iþte buydu, aðaçlandýrmadaki beraberliði her alanda yapmamýz lazým, Nizip önümüzdeki yýllarda cazibe merkezi olacak, bunu bilip Nizip'teki yatýrýmlarý çoðaltarak iþsizliðe de çare bulmuþ olacaðýz.
Aðaç dikme bu aktivitelerin baþýný çekecek gibi geliyor, oraya gelen emeðini ve parasýný veren herkese çok teþekkür ederim, yüreðimiz sizinle.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Kahveciler ve Lokantacýlar odasý baþkanýmýz Hüseyin Ekmekçi beyede ayrýca teþekkür ederim.
Yüzde yüz TÜRK olduðun gün cihan senindir
Hüseyin Nihal ATSIZ
pazar günü diyebilirim ki uzun zamandýr unuttuðum vakit ayýramadýðým bir mutluluðu yaþatan gerçekten nizip için deðeri tartýþýlmayacaklarýn baþýnda yeralan sayýn KEMAL CENGÝZ beye sonsuz teþekkürler bize bu fýrsatlarý verdiði için
Ýþte Türkiyenin problemi burada insanlara Sosyal güvenlik fonundan veya þuradan buradan yardým yapýlýrken bu katký ve çalýþmalar ön plana alsa hem insanýmýz dilenci durumuna düþmez hemde insanlarýn boþa giden kahve alýþkanlýgýndan kurtulmuþ olur
Þimdi düþünüyorum kasým kardeþimin düþüncesini bal üretim için agaçlandýrma iþini bir planlama dairesinde orman ekim iþi ile birlikte ekilecek yerin haritasý çýkarýlsa bir planlama dairesinde 30 sene sonra Türkiyenin cennet köþesi hazýr
Ýnþallah ilgililer bir planlama ile sanayi esnafýndan tutun okullara kadar hummalý ve bir planlý çalýþma ile bu ekim iþi devam eder
Selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
NÝÇET Yönetim Kurulu Baþkaný Kemal Cengiz, Nizip Meslek Yüksek Okulu alanlarýnda Nizip Çevre ve Tarihi Deðerleri Koruma Derneði ve Nizip Üniversiteliler Derneði tarafýndan gerçekleþtirilen aðaçlandýrma aktivitesine dair yaptýðý ‘teþekkür içerikli’ basýn açýklamasýnda özetle þunlarý dile getirdi:
‘’Nizip’te bulunan tüm sivil toplum kuruluþlarý arasýnda oluþturmaya çalýþtýðýmýz Ortak Akýl Yönetimi birlikteliðinin ilk örneðini, Ýlçemizdeki kamu kurumlarýnýn da katýlýmýyla Nizip Meslek Yüksek Okulu civarýndaki alanlarýn aðaçlandýrýlmasý çalýþmasýnda gerçekleþtirerek, güç birliði ve dayanýþma örneklemesinin de ilk adýmý atmýþ olduk.
500’ün üzerindeki bir katýlýmcý topluluðuyla Nizip Meslek Yüksek Okulu çevresinde bulunan 5 bin metrekarelik alanda, 3500 adet akasya aðacýndan 2500 tanesini kayýkhane çevresinde bulunan alana, 1500 adet çam fidanýný da NMYO binasýnýn Batý ve Kuzeybatý yamaçlarýna diktik.
Nizip Aðaçlandýrma Platformu olarak, hedefsel amacýmýz, önümüzdeki birkaç yýl içerisinde ‘en az’ Bir Milyon Fidan dikimini gerçekleþtirmektir.
Ýlçemizin yeþillendirilmesi amacýyla, çevresel ve kutsal bir aktivite olarak gördüðümüz aðaçlandýrma çalýþmamýzda, destek ve güç birliði bazýnda bizleri ‘zihinsel ve bedensel katýlýmlarý ve de araç-gereç katkýlarýyla’ yalnýz býrakmayan;
Nizip Kaymakamýmýz Sayýn Yaþar Karadeniz’e, Ýl Kültür ve Turizm Müdürümüz Sayýn Salih Efiloðlu’na, Gaziantep Özel Ýdare Genel Sekreter Yardýmcýsý Sayýn Osman Bozoðlu’na, Ýlçe Emniyet Müdürümüz Sayýn Mustafa Kantar ve Emniyet mensuplarýmýza, Ýlçe Müftümüz Sayýn Dr. Mustafa Genç’e, Nizip Halk Eðitim Müdiresi Suna Sertpolat’a, Özay hanýma ve Nizip Mesleki Eðitim Merkezi’nden Servet Büyükteke’ye, Süleyman Akpek’e, Müslüm Karabacak’a, Kadir Tekine Mustafa Gülsever’e, Ergün Kamalýya, Asiye Celat’a, Arzu Doðan’a ve katýlýmcý ekiplerine, Ýlçe gençlik ve spor Müdürümüz Ömer Faruk Yakar’a, Nizip Ziraat Odasý Baþkaný Mehmet Akfýrat’a, Tüm Sanayici ve Ýþadamlarý Derneði Baþkaný Kasým Böler’e, nizip.com Admini Mehmet Akif Akpek’e, Nizip Tatlýcýlar ve Meþrubatçýlar Odasý Baþkaný Salih Söylemez’e ve de katýlýmcý destekleri bazýnda dikim ekibi katýlýmcýlarýný alana taþýmak için servis ve ekipman temininde bulunan Belediye Baþkanýmýz Sayýn Hacý Fevzi Akdoðan’a, katýlýmcýlarýn yeme-içme gereksinimini karþýlayan ve iþinin yoðunluðundan dolayý saat baþý arayarak bir takým ihtiyaçlarýmýzýn olup-olmadýðýný sürekli sorup öðrenen Nizip Ticaret Odasý Baþkanýmýz Sayýn Mehmet Özyurt’a; bizlere 3 bin adet fidan temin eden Birecik Orman ve Fidanlýk Müdürü Sayýn Mehmet Kaplan’a ve de Alperenler Ocaðý’na ve Nizip Bedensel Engelliler Derneði Baþkaný Abdurrezzak Pamuk ve üyelerinin insan üstü dikim çabalarýna, Nizip Meslek Yüksek Okulu Müdür, müdür yardýmcýlarý ve de katýlýmcý öðretmen ve öðrencilerine ve bir grup Ana Okulu öðrencimize;Katýlýmcýlarýmýzýn taþýma ve nakil sorununa servis araçlarýyla katký veren Nizip Taþýmacýlýk Kooperatifi Baþkaný Mehmet Kaya ve M. Sait Dölek’e, Güneþ Taþýmacýlýk Kooperatifi Baþkaný Fevzi Polat’a ve de aðaçlandýrma aktivitemize katýlýmlarýyla duyarlýlýk gösteren Nizip Halkýmýza…
Aðaçlandýrma aktivitemizin son gününde can suyu verme/çalýþmasýna traktör, tanker ve ekipmanýyla katký saðlayan Hayýrsever Ýþadamýmýz Sayýn Maruf Marufoðlu’na ve de Lokantacýlar ve Kahveciler Odasý Baþkaný Hüseyin Ekmekçi’ye ve Halk Kültür ve Sanat Derneði Baþkaný Murat Uygur’a…
Görsel ve yazýlý basýn kuruluþlarýmýza, baþta Nizip Radyo ve Televizyon Kurumu Yönetim Kurulu Baþkaný Osman Alpaslan’a, Nizip Gazeteciler Cemiyeti Baþkaný Veysel Karayýlan’a, Anadolu Basýn Birliði Nizip Þube Baþkaný Ýsmet Kýlýç’a ve tüm basýn emekçilerine, halkýmýzý bilinçlendirmek bazýnda göstermiþ olduklarý duyarlýlýk ve çabalarýndan dolayý her iki dernek adýna teþekkür eder, sevgi ve saygýlarýmýzý sunarým.
Ve özellikle de organizasyon ve program bazýnda ki aksaklýklardan ötürü, baþta Sayýn Valimiz Süleyman Kamçý Beyefendi ve Sayýn Kaymakamýmýz Yaþar Karadeniz Beyefendi olmak üzere tüm protokol mensubundan özür dileklerimizin kabulünü saygýlarýmýzla arz ederim.’’
Teþekkür içerikli yazýlý basýn açýklamasý (pazar ve Pazartesi günleri) basýnýmýza servis edilmiþtir. NRT sitesinde ve yazýlý basýnda yayýnlanmýþtýr.
Maþallah maþallah aman bu birliði bozmayalým.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Nizip Mesleki Eðitim Merkezi’nden Servet Büyükteke’ye, Süleyman Akpek’e, Müslüm Karabacak’a, Kadir Tekine Mustafa Gülsever’e, Ergün Kamalýya, Asiye Celat’a, Arzu Doðan’a ve katýlýmcý ekiplerine,
nrt haberde baktým bu kýsým yoktu yinede düzeltme için teþekürler kemal bey